Βουλγαρία 2017: Με την Gery-Nikol στην Eurovision;

Βουλγαρία 2017: Με την Gery-Nikol στην Eurovision;

H 18χρονη Gery-Nikol είναι ένα από τα νέα αστέρια της Βουλγαρικής Pop σκηνής. Προέρχεται από την Βάρνα, και έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο X-factor της γειτονικής χώρας το 2014 σε ηλικία μόλις 16 ετών. Το τελευταίο της hit με τίτλο “Gotina & Luda” κυκλοφόρησε στις 6 Δεκεμβρίου του 2016 και μέσα σε μόλις 8 μέρες ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια views στο youtube. Αυτή η επιτυχία της στην γειτονική μας χώρα, δεν άργησε να πυροδοτήσει τις φήμες που θέλουν την συγκεκριμένη τραγουδίστρια να εκπροσωπεί την Βουλγαρία στην επερχόμενη Eurovision στο Κίεβο.

Σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό Darik Radio, σε ερώτηση για μια ενδεχόμενη συμμετοχή με την χώρα της στην Eurovision απάντησε τα εξής:

Αν κάποιος από την BNT (την Βουλγαρική κρατική τηλεόραση) μου ζητήσει να εκπροσωπήσω την Βουλγαρία στην Eurovision, η απάντηση μου θα ήταν ναι γιατί όχι; Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ γιατί τα τραγούδια μου είναι πολύ διαφορετικά από αυτά της Eurovision, παρόλα αυτά πιστεύω πως θα μπορούσα να συνθέσω και να ερμηνεύσω το κατάλληλο κομμάτι που θα συνδυάζει τα 2 αυτά είδη.

H Βουλγαρία συμμετέχει στην Eurovision από το 2005 και φέτος έφτασε στην 4η θέση με την Poli Genova και το “If love was a crime” που είναι η καλύτερη θέση στην ιστορία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.