Βουλγαρία: Το πρόγραμμα του ραδιοτηλεοπτικού φορέα ΒΝΤ για την εβδομάδα της Eurovision!

Βουλγαρία: Το πρόγραμμα του ραδιοτηλεοπτικού φορέα ΒΝΤ για την εβδομάδα της Eurovision!

Σήμερα ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας BNT ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την εβδομάδα της Eurovision. Το πρόγραμμα για πέντε συνεχόμενα βράδια περιλαμβάνει, αναμεταδόσεις προηγούμενων Shows της Eurovision, την αναμετάδοση της Junior Eurovision 2015 που έγινε στην Σόφια και την ειδική εναλλακτική εκπομπή “Europe Shine A Light”.

Η εβδομάδα της Eurovision θα ξεκινήσει στις 12 Μαΐου στις 10 μ.μ. με τη μετάδοση της Eurovision 2007 στο Ελσίνκι, όπου η Elitsa Todorova και ο Stoyan Yankulov κατέκτησαν την πέμπτη θέση με το τραγούδι τους “Water”.

Στις 13 Μαΐου στις 10 μ.μ., οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Eurovision 2016 στη Στοκχόλμη και την τέταρτη θέση της Poli Genova με το If Love Was A Crime.

Στις 14 Μαΐου από τις 9 μ.μ. η BNT 1 θα μεταδώσει την τηλεοπτική παραγωγή με τις περισσότερες προβολές που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία την Junior Eurovision 2015. Νικήτρια αναδείχτηκε η Destiny Chukunyere με το Not My Soul όπου φέτος θα εκπροσωπούσε την Μάλτα στην Eurovision 2020.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Βουλγαρίας στον διαγωνισμό είναι η δεύτερη θέση του Kristian Kostov με το τραγούδι Beautiful Mess στην Eurovision 2017 και θα μεταδοθεί στις 15 Μαΐου στις 10 μ.μ.

Στις 16 Μαΐου, από το BNT 1 θα μπορείτε να παρακολουθήσει ζωντανά την ειδική εκπομπή «Europe Shine a Light» στις τις 10 μ.μ. ώρα Βουλγαρίας. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα λάμβαναν μέρος στην ακυρωμένη Eurovision 2020. Το Show θα προβληθεί σε περισσότερες από 47 τηλεοράσεις σε όλη την Ευρώπη και την Αυστραλία. Η εκπομπή αναμένεται να έχει πάνω από 200 εκατομμύρια θεατές.

Από τις 10 έως τις 16 Μαΐου οι Βούλγαροι θεατές θα μπορούν να ψηφίσουν στην ειδική εφαρμογή, το αγαπημένο τραγούδι τους από την Eurovision 2020. Η ψηφοφορία θα είναι δυνατή μέσω της νέας εφαρμογής BNT για κινητά.

Πηγή: BNT

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.