Βουλγαρία: Στις 25 Νοεμβρίου η ανακοίνωση του εκπροσώπου!

Βουλγαρία: Στις 25 Νοεμβρίου η ανακοίνωση του εκπροσώπου!

Μετά τη χθεσινή είδηση ότι η Βουλγαρία επιστρέφει στο διαγωνισμό της Eurovision, η BNT επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα αποκαλύψει τον καλλιτέχνη της στις 25 Νοεμβρίου.

Ο καλλιτέχνης και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στο Ρότερνταμ θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου στις 25 Νοεμβρίου στην Σόφια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η BNT θα παρουσιάσει επίσης την εταιρεία παραγωγής που βρίσκεται πίσω από την επιστροφή της Βουλγαρίας στην Eurovision και τη συνεργαζόμενη εταιρεία παραγωγής μουσικής από το Ηνωμένο Βασίλειο.

H φετινή συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision θα εστιάσει σε μια μακροπρόθεσμη εμπορική επιτυχία των καλλιτεχνών που εκπροσωπούν τη Βουλγαρία στο διαγωνισμό. Μια άλλη προτεραιότητα θα είναι η ανάπτυξη της δημιουργικής βιομηχανίας στη χώρα. Η συμμετοχή στη μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση στον κόσμο θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή της θετικής εικόνας της Βουλγαρίας και του βουλγαρικού λαού.

Αυτή είναι η 13η συμμετοχή της Βουλγαρίας στο διαγωνισμό της Eurovision. Η χώρα έκανε το ντεμπούτο της το 2005 και η καλύτερη της θέση ήρθε το 2017 με τον Kristian Kostov και το Beautiful Mess όπου τερμάτισε στην 2η θέση .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.