Βουλγαρία: Οι φαν της Eurovision αντιδρούν στην απόφαση αποχής της χώρας από την επόμενη Eurovision

Βουλγαρία: Οι φαν της Eurovision αντιδρούν στην απόφαση αποχής της χώρας από την επόμενη Eurovision

Η απόφαση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Βουλγαρίας να απόσχει από την επόμενη Eurovision έχει προκαλέσει τον θυμό και αντιδράσεις από την μεριά των θαυμαστών του διαγωνισμού στην γειτονική χώρα.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα το πρωί μετά από συνεχόμενες εικασίες και φήμες των τελευταίων τελικά το κρατικό κανάλι της Βουλγαρίας επιβεβαίωσε την απόφαση η χώρα να αποσυρθεί από τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision στο Ισραήλ.

Ωστόσο ακόμα δεν κόπασε ο θόρυβος από την απόφαση αποχής του κρατικού καναλιού και ήδη οι αντιδράσεις στην χώρα έχουν πάρει την ανιούσα. Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι φαν της χώρας στο  eurovision-bg και τον τοπικό OGAE Bulgaria ανέλαβαν δράση για την ανατροπή της σχετικής απόφασης του κρατικού καναλιού. Ξεκίνησαν μια αναφορά στο διαδίκτυο με την οποία ζητούν την αναθεώρηση της απόφασης περί απόσυρσης του βουλγαρικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα από την επόμενη Eurovision.

Η αναφορά έχει κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο με το χαρακτηριστικό hashtag #TheyWillNeverBreakUsDown. Μέσα σε λίγες ώρες ήδη η σχετική πρωτοβουλία έχει συγκεντρώσει περισσότερες από χίλιες υπογραφές αλλά σίγουρα απαιτείται μια μαζικότερη ανταπόκριση για να υπάρξει κάποιος αποτελεσματικός αντίκτυπος.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνυπογράψει την αναφορά του Eurovision Bulgaria στο Change.org. 

Η αναφορά δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Change.org — γνωστή και ως “the world’s platform for change” — και απευθύνεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Βουλγαρικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Στον φετινό διαγωνισμό στην Λισαβόνα η χώρα είχε εκπροσωπηθεί από το συγκρότημα  Equinox και το τραγούδι Bones που ήρθε 14ο στον μεγάλο τελικό.

Η απόφαση του κρατικού καναλιού να αποσυρθεί η χώρα από τον επόμενο Διαγωνισμό της Eurovision έχει προκαλέσει συναισθήματα λύπης στην κοινότητα της Eurovision. Θα μπορέσουν άραγε οι φαν του διαγωνισμού να ανατρέψουν την απόφαση του κρατικού καναλιού; Μείνετε συντονισμένοι στο INFE Greece για περισσότερα νέα σχετικά με τις αντιδράσεις από την απόσυρση της Βουλγαρίας και τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Πηγή: wiwibogs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.