Βουλγαρία: Μια γυναίκα για τη Στοκχολμη;;

Βουλγαρία: Μια γυναίκα για τη Στοκχολμη;;

 

eurovision-2015-bulgaria-eurovision-com-cy

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Ραδιοσταθμού της Βουλγαρίας BNT, η οποία έγινε στο twitter,  ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας στον 61ο Διαγωνισμό της Eurovision θα είναι γένους……. θυληκού!!!!!!

Σύμφωνα με το BNT, η επιλογή του καλλιτέχνη έγινε με απευθείας εσωτερική ανάθεση, ενώ και η επιλογή του τραγουδιού θα γινεί με τον ίδιο τρόπο.  Το ΒΝΤ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με το όνομα του καλλιτέχνη και η μόνη ανάρτηση που έγινε στο twitter  είναι για να επιβεβαιώσουν ότι η Sofi Marinova, εκπρόσωπος της Βουλγαρίας το 2012, δεν θα εκπροσωπίσει την χώρα και το 2016. Φαίνεται πάντως πιθανό, σύμφωνα με συζητήσεις που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, ότι εκπρόσωπος της χώρας θα είναι μία παλιά γνώριμη του διαγωνισμού, η Poli Genova, εκπρόσωπος του 2011.

Η Poli Genova

poli-genova_lead

 

Αυτή θα είναι η 10η συμμετοχή της γείτονος χώρας στο διαγωνισμό, η οποία έχει καταφέρει να περάσει σε τελικό μόλις μία φορά το 2007, με τους Elitsa και Stoyan και το τραγούδι Water, οι οποίοι κατέλαβαν και την 6η θέση. Το ίδιο δίδυμο αποτέλεσαι και τους τελευταίους εκπροσώπους της χώρας, πριν αποσυρθεί για 2 χρόνια, το 2013 με το τραγούδι Samo shampioni, το οποίο όμως κατέλαβε την 12η θεση στον ημιτελικό και έμεινε εκτός Τελικού.

Η Poli Genova, το 2011 στην Γερμανία

Οι Elitsa και Stoyan και το τραγούδι Water το 2007

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.