Βουλγαρία: Με τους Deni και Marti στην Junior Eurovision 2021

Βουλγαρία: Με τους Deni και Marti στην Junior Eurovision 2021

Η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας BNT, ανακοίνωσε πως στην Junior Eurovision 2021, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου στο Παρίσι, η χώρα θα εκπροσωπηθεί από τους οι Deni και Marti.

Το ντουέτο από το Dobrich, συνεργάζεται εδώ και 4 χρόνια, ενώ μέσα στους στόχους τους ήταν και η εκπροσώπηση της Βουλγαρίας στον διαγωνισμό.

Και οι δύο τραγουδούν από την ηλικία των 5 ετών και έχουν συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ!

Η Denislava (12) είναι φιλόζωη, μοιράζοντας τον χρόνο της εξίσου ανάμεσα στα κατοικίδια και τους φίλους της.

Ο Martin (13) λατρεύει επίσης τα ζώα και είναι ομολογουμένως βιβλιοφάγος.

Η Deni και ο Marti έχουν συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς μαζί, και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, αλλά η Junior Eurovision είναι μακράν η μεγαλύτερή τους περιπέτειά μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν στη σκηνή της JESC, και το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, έχει τίτλο Voice Of Love. Παραγωγός του τραγουδιού είναι ο εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας φέτος, Vasil Garvanliev. Στη δημιουργία του Voice Of Love συμμετέχουν επίσης οι Davor Yordanovski, Vesna Malinova και Stan Stefanov.

Η Βουλγαρία φέτος θα συμμετάσχει για 7η φορά στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision. Το καλύτερο αποτέλεσμά της μέχρι σήμερα είναι η δεύτερη θέση. Οι Krisia, Hasan και Ibrahim συγκέντρωσαν 147 βαθμούς το 2014, μόλις 12 βαθμούς πίσω από τον Vincenzo Cantiello από την Ιταλία, που αναδείχτηκε νικητής.

Πηγή: junioreurovision.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.