Βουλγαρία: Η VICTORIA ανακοίνωσε τους τίτλους των υποψηφίων τραγουδιών της για την Eurovision 2021

Βουλγαρία: Η VICTORIA ανακοίνωσε τους τίτλους των υποψηφίων τραγουδιών της για την Eurovision 2021

H εκπρόσωπος της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021, VICTORIA, ανακοίνωσε τους τίτλους των 5 τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο πρώτο της EP με τίτλο “a little dramatic”. Ένα από αυτά τα 5 τραγούδια συν το UGLY CRY που κυκλοφόρησε ως single τον Νοέμβριο, θα είναι η συμμετοχή της VICTORIA για την φετινή Eurovision. H λίστα των 6 υποψηφίων τραγουδιών είναι η παρακάτω:

  • Imaginary Friend
  • Growing Up Is Getting Old
  • Dive Into Unknown
  • Phantom Pain
  • The Funeral Song
  • UGLY CRY

Τα 5 τραγούδια του EP θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται από τις 14 Φεβρουαρίου στο κανάλι της VICTORIA στο youtube. Το πρώτο τραγούδι που θα αποκαλυφθεί είναι το Imaginary Friend. Μόλις κυκλοφορήσουν όλα τα τραγούδια, θα δημιουργηθεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία fans από όλο τον κόσμο θα εκφράζουν την προτίμηση τους για το ποιο τραγούδι θέλουν να ερμηνεύσει η VICTORIA  στην Eurovision 2021. H πλατφόρμα αυτή θα είναι μέρος της επιλογής του τραγουδιού με το οποίο η VICTORIA θα εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στην Eurovision 2021. Η VICTORIA μάλιστα δήλωσε τα εξής:

Απομένουν λιγότερες από 3 ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού από το EP μου, «a little dramatic». Είμαι περήφανη που τελικά μπορώ να μοιραστώ τη νέα μου μουσική με τον κόσμο. Αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς την υποστήριξη της iCard, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κάνει το ταξίδι μου στην Eurovision δυνατό, και την καταπληκτική ομάδα μου. Είχαμε το φιλόδοξο έργο να κυκλοφορήσουμε όχι ένα, αλλά 5 νέα τραγούδια και ελπίζω ότι ο κόσμος θα το απολαύσει.

Λίγα λόγια για την VICTORIA

H Victoria Georgieva είναι μια Pop&Soul τραγουδίστρια, 23 χρονών από την Βάρνα. Ξεκίνησε την μουσική της καριέρα από το X-Factor της Βουλγαρίας το 2015. Επιλέχθηκε μέσω απευθείας ανάθεση να εκπροσωπήσει την την Βουλγαρία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Tears Getting Sober. Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού της Eurovision 2020 εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19, η Βουλγαρική τηλεόραση BNT ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον πρόσωπο της VICTORIA να την εκπροσωπήσει στην Eurovision 2021.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.