Βουλγαρία: Ακούστε το Dive Into Unknown της VICTORIA

Βουλγαρία: Ακούστε το Dive Into Unknown της VICTORIA

Η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021, VICTORIA αποκάλυψε σήμερα το 3ο από τα υποψήφια τραγούδια της. Πρόκειται για το τραγούδι Dive Into Unknown το οποίο θα είναι στο νέο της δίσκο “a little dramatic” ο οποίος  θα περιλαμβάνει τα 5 από τα 6 υποψήφια τραγούδια της για την φετινή Eurovision. Δημιουργοί του τραγουδιού είναι η ίδια η VICTORIA μαζί με τους Borislav Milanov και Lucas Oscar, η ίδια ομάδα που είχε δημιουργήσει την περσινή συμμετοχή της Βουλγαρίας για την Eurovision που ακυρώθηκε, Tears Getting Sober.

H έμπνευση πίσω από το Dive Into Unknown

H VICTORIA δήλωσε τα παρακάτω για το τραγούδι της: Το τραγούδι εμπνεύστηκε από την ομορφιά και την ηρεμία της θάλασσας,  Μαζί με τον Μπορίσλαβ και τον Λούκα, αναζητούσαμε έμπνευση ακούγοντας τους ήχους της θάλασσας και κοιτάζοντάς την από απόσταση. Στη συνέχεια, ο Lucas έπαιξε τις πρώτες χορδές πιάνου του τραγουδιού και ήταν μαγική στιγμή. Νομίζω ότι δημιουργήσαμε ένα πολύ όμορφο τραγούδι.

Τα υποψήφια τραγούδια

Θυμίζουμε πως 6 συνολικά είναι τα υποψήφια τραγούδια για την VICTORIA, η λίστα των κομματιών είναι η παρακάτω ενώ περισσότερα για την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.