Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Fai Rumore” και το “Divlji Vjetre”

Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Fai Rumore” και το “Divlji Vjetre”

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, οι φετινές συμμετοχές θα παρουσιαστούν κανονικά από την ιστοσελίδα μας ως φόρος τιμής παρόλο που ακυρώθηκε η Eurovision 2020.

Ιταλία | Diodato – Fai Rumore

Μεγάλος νικητής του Sanremo 2020 αναδείχθηκε ο Diodato με το Fai Rumore (κάνε θόρυβο) οπού ήταν η τρίτη του συμμετοχή στο φεστιβάλ. Συμμετείχε στο San Remo το 2014 στην κατηγορία νεοφερμένων με το τραγούδι “Babilonia” όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το 2018 με το τραγούδι “Adesso” σε ντουέτο μαζί με τον Roy Paci όπου κατέληξαν στην 8η θέση. Γεννημένος το 1981 στην Αοστα, είναι μουσικός ενεργά από το 2007, έχει κυκλοφορήσει 4 albums ενώ το 2014 έχει κερδίσει τα Ιταλικά Μουσικά Βραβεία MTV για την Καλύτερη Νέα Γενιά, το Βραβείο “Deezer Band Of The Year” και το Βραβείο Fabrizio de André. Το τραγούδι Fai Rumore του Diodato ξεπέρασε μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες τα 30 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έγινε πλατινένιο στην Ιταλία.

Η βαθμολογία της συντακτικής μας ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας: 8

Κώστας Καραχάλιος: 4

Δημήτρης Μαντζίλας: 9

Αναστασία Πετράκη: 8

Γιώργος Τσεκούρας: 7

Γιάννης Μαυρίδης: 5

Ανδρέας Κορυπάς: 6

Μ.Ο.: 6,71

Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί, βαθμολογώντας το τραγούδι από το 1 έως το 10:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Ιταλίας, "Fai Rumore";

 


Κροατία | Damir Kedžo – Divlji Vjetre

H Κροατία επέλεξε την συμμετοχή της μεσώ του εθνικού τελικού, Dora 2020. Συνολικά διαγωνίστηκαν 16 καλλιτέχνες άλλα νικητής στέφθηκε ο Damir Kedžo με το “Divlji Vjetre”.

Ο Damir Kedžo είναι ένας pop καλλιτέχνης 32 χρονών που ξεκίνησε την μουσική του καριέρα το 2003 με την συμμετοχή του στο talent show Super Nova ενώ η δημοτικότητα του στην Κροατία ανέβηκε μετά την νίκη του στο Κροατικό  Your Face Sounds Familiar.  Το 2011 ήταν υποψήφιος να εκπροσωπήσει την χώρα του στην Eurovision χωρίς όμως να τα καταφέρει. Το τραγούδι είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα Κροατικά ενώ ο τίτλος του στα Ελληνικά μεταφράζεται ως “Άγριοι άνεμοι” και είναι μια δημιουργία του Ante Pecotić. 

Η βαθμολογία της συντακτικής μας ομάδας:

Γιάννης Κωστίκας: 3

Κώστας Καραχάλιος: 7

Δημήτρης Μαντζίλας: 8

Αναστασία Πετράκη: 4

Γιώργος Τσεκούρας: 7

Γιάννης Μαυρίδης: 3

Ανδρέας Κορυπάς: 4

Μ.Ο.: 5,14

Ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί, βαθμολογώντας το τραγούδι από το 1 έως το 10:

Με άριστα το 10 και ελάχιστο το 1, πόσο θα βαθμολογούσατε τη συμμετοχή της Κροατίας, "Divlji Vjetre";

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.