Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Alcohol You” και το “Uno”

Βαθμολογήστε στο άρθρο το “Alcohol You” και το “Uno”

Το Infe Greece παρουσιάζει κανονικά τις συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού, παρόλο που ακυρώθηκε λόγω του Covid-19.

Ρουμανία | Roxen – Alcohol You

H δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας ΤVR επέλεξε για την Eurovision 2020 την Roxen με απευθείας ανάθεση. Στην συνέχεια η TVR διοργάνωσε μια βραδιά εθνικού τελικού για την επιλογή της Ρουμανικής συμμετοχής με την Roxen να ερμηνεύει 5 τραγούδια, από τα οποία το Alcohol You ψηφίστηκε στην πρώτη θέση τόσο από το κοινό όσο και από  την επιτροπή.

H Roxen γεννήθηκε το 2000 στην πόλη Cluj-Napoca της βόρειας Ρουμανίας και το πλήρες  όνομα της είναι Larisa Roxana Giurgiu. Η Roxen ασχολείται με την μουσική από ηλικία 7 χρονών και το 2019 υπογράφει συμβόλαιο με την Ρουμανική δισκογραφική εταιρεία Global Records και την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το πρώτο της single με τίτλο Ce-ți cântă dragostea το οποίο φτάνει στην πρώτη θέση των Ρουμανικών charts, ενώ η συνεργασία της με τον Ρουμάνο παραγωγό Sickotoy  στο τραγούδι You don’t love me την κάνει γνωστή έξω από τα σύνορα της χώρας της. Η Roxen είναι μια από τους 13 μέχρι στιγμής καλλιτέχνες οι οποίοι θα λάμβαναν μέρος στην Eurovision 2020 που η αντίστοιχη δημόσια τηλεόραση ανανέωσε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο τους να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στην Eurovision 2021.

To τραγούδι Alcohol You είναι μια δραματική μπαλάντα γραμμένη εξολοκλήρου στα αγγλικά σε σύνθεση των Ionuț Armaș, Viky Red και Breyan Isaac.  Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν για συναισθήματα όπως η λύπη, η απελπισία, η ελπίδα και η νοσταλγία.

H βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του infegreece.com

Γιάννης Κωστίκας: 7

Κώστας Καραχάλιος: 5

Αναστασία Πετράκη: 5

Ανδρέας Κορυπάς: 8

Γιάννης Μαυρίδης: 1

Γιώργος Τσεκούρας: 6

Δημήτρης Μαντζίλας: 8

Μ.Ο.: 5,71

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ρουμάνίας. "Alcohol You"

Ρωσία | Little Big – Uno

H δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας επέλεξε για την Eurovision 2020 με απευθείας ανάθεση το συγκρότημα Little Big. Οι Little Big είναι ένα συγκρότημα από την Αγία Πετρούπολη και αποτελείται από τους Ilya “Ilich” Prusikin, Sonya Tayurskaya, Anton “Boo” Lissov, Sergey “Gokk” Makarov, και στην μουσική τους συνδυάζουν Rave, Pop, EDM και Hip-Hop ενώ οι στίχοι τους στα τραγούδια έχουν χιουμοριστικό, σατυρικό αλλά και σεξουαλικό περιεχόμενο.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2013 και πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς στης Ρωσία αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Έχουν κυκλοφορήσει συνολικά 4 albums και έχουν δώσει αρκετές συναυλίες σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, ενώ έχουν δημιουργήσει μια δική τους δισκογραφική εταιρεία. Tα πιο δημοφιλή τους τραγούδια στο youtube είναι το Skidibi και το Faradenza τα οποία έχουν μέχρι σήμερα 400 και 225 εκατομμύρια views αντίστοιχα.

To τραγούδι Uno είναι ένα τραγούδι που κινείται στο  μουσικό στυλ των Little Big και είναι γραμμένο στα αγγλικά και τα ισπανικά. Συνθέτες του τραγουδιού είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ilya “Ilich” Prusikin καθώς και οι Denis Tsukerman και Viktor Sibrinin. Στο videoclip συμμετείχαν και οι Yuriy Muzychenko και Florida Chanturia οι οποίοι θα πλαισίωναν το συγκρότημα στο διαγωνισμό. Το videoclip του Uno έχει ήδη 83 εκατομμύρια views και είναι η συμμετοχή του φετινού διαγωνισμού με τις περισσότερες προβολές, ενώ έχει μπει στα charts Ρωσίας, Oυκρανίας, Εσθονίας, Λιθουανίας και Ουγγαρίας.

H βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του infegreece.com

Γιάννης Κωστίκας: 7

Κώστας Καραχάλιος: 9

Αναστασία Πετράκη: 9

Ανδρέας Κορυπάς: 8

Γιάννης Μαυρίδης: 3

Γιώργος Τσεκούρας: 4

Δημήτρης Μαντζίλας: 5

Μ.Ο.: 6,43

Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Ρωσίας, "Uno"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.