Βίσση-Γαρμπή: “Καλύτερα οι δυό τους” 16 χρόνια μετά!

Βίσση-Γαρμπή: “Καλύτερα οι δυό τους” 16 χρόνια μετά!

Η Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή παραμένουν στη κορυφή και πάντα στην επικαιρότητα.συνεχίζουν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις και ο χρόνος περνά από επάνω τους με τον πιο όμορφο τρόπο χαρίζοντας στη καθεμία όμορφες στιγμές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Λίγο μετά το τέλος των 90s οι τραγουδίστριες είχαν ενώσει τις φωνές τους και μας τραγουδούσαν πως και οι 2 τους θα περάσουνε μια χαρά. Το σουξέ της εποχής παραμένει μέχρι και σήμερα πρώτο στις επιλογές των θαυμαστών τους, ενώ οι ζωή έχει χαρίσει στην καθεμία από τότε τα καλύτερα.
Σήμερα και 16 χρόνια μετά το ντουέτο τους η Καίτη Γαρμπή πόσταρε στον λογαριασμό της στο facebook μια φωτογραφία στο πλευρό της σταρ και καλή της φίλη Άννα Βίσση.
Καλύτερα οι δυο μας, 16 χρόνια μετά! ‪#‎part1 ‪#‎KaitiGarbi ‪#‎AnnaVissi‪#‎KalyteraOi2mas, έγραψε για λεζάντα και φυσικά τα likes πέσανε «¨βροχή».
Πηγή:ToraTora.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.