Αυστραλία JESC 2019: Ο Jordan Anthony εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό

Αυστραλία JESC 2019: Ο Jordan Anthony εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Αυστραλίας ABC, ανακοίνωσε ότι ο Jordan Anthony θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Junior Eurovision τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Πολωνία.

Λίγα λόγια για τον Jordan Anthony

Ο Jordan είναι 14 ετών και κατάγεται από την πόλη Περθ της Δυτικής Αυστραλίας. Ξεκίνησε να τραγουδά από πολύ μικρός, ενώ στα 7 του χρόνια έγραψε και το πρώτο του τραγούδι. Έπειτα, έμαθε πιάνο και συνέχισε να γράφει τραγούδια, ερμηνεύοντάς τα στους δρόμους του Περθ. Ο Jordan επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα, έπειτα από την συμμετοχή του στο μουσικό talent show, The Voice. Ο 14χρονος ήταν ο νεότερος διαγωνιζόμενος που έλαβε ποτέ μέρος στο show, ενώ οι κριτές του The Voice, ανάμεσα σ’αυτούς και ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision το 2015 Guy Sebastian, είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια για τις φωνητικές του δυνατότητες.

Το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό ο Jordan, θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=vbs9GIFAKZs

Η Αυστραλία εμφανίστηκε στην Junior Eurovision για πρώτη φορά το 2015, τότε δηλαδή που έκανε και το ντεμπούτο της διαγωνιστικά και στην Eurovision. Και τις 4 φορές που έλαβε μέρος, κατάφερε να βρεθεί στην δεκάδα, με καλύτερη θέση την τρίτη που κατέλαβε το 2017 και το 2018. Πέρυσι την χώρα εκπροσώπησε η Jael με το τραγούδι Champion, συγκεντρώνοντας 201 βαθμούς (3η θέση).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.