Αυστραλία: H Erica Padilla πήρε την tik tok wildcard για το Australia Decides 2022

Αυστραλία: H Erica Padilla πήρε την tik tok wildcard για το Australia Decides 2022

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας ανακοίνωσε την 11η καλλιτέχνη του εθνικού της τελικού Australia Decides 2022 η οποία προέκυψε μέσω ενός διαγωνισμού στο Tik Tok. Πρόκειται για την Erica Padilla από την Μελβούρνη η της οποίας το τραγούδι “By the Way (Make It to Me Rewritten)” έχει πάνω από 934000 streams στο spotify. Μετά την ανακοίνωσή της η Erica δήλωσε τα εξής;

Νιώθω ότι κάποιος πρέπει να με τσιμπήσει γιατί πάντα ήλπιζα, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα ήταν πραγματικά δυνατό! Η Eurovision δημιούργησε μερικούς από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ (καλλιτέχνες) και το να επιλεγώ ως το TikTok Wildcard μου δίνει τόσες πολλές ελπίδες. Από την εμφάνιση στο τηλέφωνό μου στην κρεβατοκάμαρά μου μέχρι την εμφάνιση στο Australia Decides και ενδεχομένως στη μεγαλύτερη σκηνή στον κόσμο φέτος στην Ιταλία – αυτό θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ακόμη δεν είναι γνωστό με ποιο τραγούδι θα διαγωνιστεί η Erica Padilla, το Australia Decides 2022 πάντως πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.