Αυστραλία: 4 ακόμα υποψήφιοι ανακοινώθηκαν για το Eurovision – Australia Decides 2022.

Αυστραλία:   4 ακόμα υποψήφιοι ανακοινώθηκαν για το Eurovision – Australia Decides 2022.

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας ανακοίνωσε πριν από λίγο 4 ακόμα υποψηφίους για τον εθνικού της τελικού Eurovision – Australia Decides που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Οι 4 αυτοί καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο είναι οι εξής:

Charley

Η Eurovision έμοιαζε πάντα τόσο απρόσιτη, αλλά τώρα νιώθω ένα βήμα πιο κοντά συμμετέχοντας στο «Eurovision – Australia Decides» στο Gold Coast. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη καθώς η οικογένειά μου και εγώ είμαστε τεράστιοι fans του διαγωνισμού και ανυπομονώ να τους κάνω περήφανους. Έγραψα το τραγούδι μου πριν από δυόμισι χρόνια για τη μεγαλύτερη απογοήτευσή μου, οπότε το να μπορώ να μετατρέψω κάτι τόσο σκοτεινό σε κάτι όμορφο είναι μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για μένα.

Seann Miley Moore

«Δεν βρίσκομαι εδώ επειδή «θέλω να είμαι διαφορετικός», «θέλω να είμαι μοναδικός» ή «θέλω να τα φοράω όλα αυτά για να με δουν και να ακουστώ». Στέκομαι εδώ ως περήφανος queer άντρας, περήφανος μελαμψός άνδρας και το πιο σημαντικό, περήφανος Αυστραλός – έχει να κάνει με την αυθεντικότητα και την ευτυχία.

Κάνοντας όλα αυτά τα πράγματα με κάνουν χαρούμενο. Με κάνουν να νιώθω ζωντανός. Αυτό έχει σημασία. Η Eurovision είναι για τον εορτασμό της περηφάνιας σου και είμαι έτοιμος να σας χαρίσω όλη την υπέροχη χαρά! Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον κόσμο του Seann Miley Moore.

Voyager

Η Eurovision είναι το μεγαλύτερο σόου στη γη, οπότε το να έχουμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε τη Δυτική Αυστραλία και να παρουσιάσουμε την σκηρής μουσικής είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και σουρεαλιστικές ευκαιρίες που έχουμε ποτέ μπροστά μας!! Ευχαριστούμε, λοιπόν, την Αυστραλία που μας έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε αυτό που ήταν ένα όνειρο ζωής για εμάς».

Jude York

Όταν έμαθα ότι το τραγούδι μου επιλέχθηκε, ένιωσα απίστευτη τιμή και ενθουσιασμό. Τώρα το να ξέρω ότι το παίξω ζωντανά σε μια από τις μεγαλύτερες σκηνές της Αυστραλίας είναι κάτι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσα να είχα ζητήσει! Το τραγούδι έχει να κάνει με την πίστη ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και νιώθω ότι τα δικά μου είναι πραγματικά αυτή τη στιγμή!»

O 11ος υποψήφιος

Αυτοί οι 4 καλλιτέχνες όμως δεν θα είναι οι τελευταίοι που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Τορίνο, καθώς η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και ένας 11ος διαγωνιζόμενος που θα προκύψει μέσω ενός διαγωνισμού στο TikTok που πραγματοποιεί η SBS και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

Οι Keiino

H SBS ανακοίνωσε και τους πρώτους καλεσμένους του Αυστραλιανού τελικού και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Νορβηγούς Keiino οι οποίοι εκπροσώπησαν την χώρα τους το 2019 με το τραγούδι Spirit in the sky καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Οι Keiino μάλιστα δήλωσαν τα παρακάτω:

Ανυπομονούμε να τραγουδήσουμε κατά τη διάρκεια της Eurovision – Australia Decides, ως τον πρώτο σταθμός της περιοδείας μας στην Αυστραλία! Το να είσαι guest-star σε αυτή την εντυπωσιακή σύνθεση καλλιτεχνών είναι πραγματική τιμή και υποσχόμαστε να δώσουμε μια παράσταση που θα φέρει πίσω τις αναμνήσεις του 2019 και θα τις μετατρέψει σε μια επική στιγμή του 2022.

Το αυστραλιανό κοινό είναι εκπληκτικό, επομένως δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο που θα προτιμούσαμε να βρεθούμε παρά στη Χρυσή Ακτή το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου!

Για τους υπόλοιπους 6 διαγωνιζόμενους μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ. Η πλήρης λίστα των υποψηφίων είναι η παρακάτω μέχρι στιγμής.

  • Andrew Lambrou
  • Charley
  • G-Nat!on
  • Isaiah
  • Jaguar Jonez
  • Jude York
  • PAULINI
  • Seann Miley Moore
  • Sheldon Riley
  • Voyager

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.