Αυστραλία: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι από το Australia Decides 2020

Αυστραλία: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι από το Australia Decides 2020

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αυστραλία διοργανώνει το Australia Decides ως εθνικό τελικό για την επιλογή της συμμετοχής της στην Eurovision.  Ας γνωρίσουμε τις φετινές συμμετοχές λίγο καλύτερα και ας ψηφίσουμε για την καλύτερη.

  • Casey Donovan – Proud

Γεννημένη το 1988 με καταγωγή από τους Αβορίγινες της Αυστραλίας, η Casey Donovan έγινε γνωστή στην χώρα την μετά την νίκη της στο Australian idol σε ηλικία μόλις 16 ετών. Έκτοτε κυκλοφόρησε ένα album που έγινε 3 φορές πλατινένιο στην Αυστραλία ενώ συμμετείχε σε διάφορα τηλεοπτικά shows της χώρας.

  • Diana Rouvas – Can We Make Heaven

Diana Rouvas είναι 36 χρονών, γεννημένη στο Σύδνεϋ και έχει Ελληνική καταγωγή. Μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα της ήταν η νίκη της στην 8η σαιζόν του Αυστραλιανού The Voice.

  • Didirri – Raw Stuff

Didirri Peters κατάγεται από την Μελβούρνη και είναι ένας καλλιτέχνης με Folk και Indie επιρροές.

  • iOTA – Life

Ο iOTA (Sean Hape το πλήρες όνομα του) είναι γεννημένος το 1969 και έχει καταγωγή από την Νέα Ζηλανδία.  Εκτός από τραγουδιστής είναι και ηθοποιός και έχει βραβευτεί με 4 βραβεία Helpmann.

  • Jack Vidgen –  I Am King I Am Queen

Jack Vidgen είναι γεννημένος το 1997 και σε ηλικία μόλις 14 ετών κέρδισε το Australia Got Talent ενώ εμφανίστηκε και στο Αυστραλιανό The Voice και στο America Got Talent. To τραγούδι του μιλάει για τα LGBT δικαιώματα.

  • Jaguar Jonze – Rabbit Hole

Οι Jaguar Jonze είναι ένα indie rock συγκρότημα με front woman την Ιαπονικής καταγωγής Deena Lynch με περιοδείες στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ και διάφορες χώρες της Ασίας.

  • Jordan-Ravi – Pushing Stars

Jordan-Ravi είναι μόλις 20 χρονών, τραγουδιστής και κιθαρίστας, και είναι ένας από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες της Αυστραλίας, ενώ έχει εμφανιστεί στο America Got Talent.

  • Mitch Tambo – Together

Γεννημένος στο Σύδνεϋ έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην 9η σαιζον του Australian Got talent. Έχει καταγωγή από τους Αβορίγινες της Αυστραλίας και είναι ο μόνος από τους υποψήφιους που οι στίχοι του κομματιού του είναι γραμμένοι και σε άλλη γλώσσα πλην των αγγλικών, συγκεκριμένα στην γλώσσα Gamilaraay των Αβοριγίνων.

  • Montaigne – Don’t Break Me

Η Montaigne  (Jessica Alyssa Cerro το πλήρες όνομα της) αυτοχαρακτηρίζεται ως art pop καλλιτέχνης. To πρώτο της single με τίτλο 1955 έγινε 6 φορές πλατινένιο, ο πρώτος της δίσκος έφτασε στο no4 των Αυστραλιανών charts και το 2016 βραβεύτηκε στα βραβεία ARIA ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης.

  • Vanessa Amorosi – Lessons of Love

Vanessa Amorosi είναι από τα μεγάλα ονόματα της Αυστραλιανής pop σκηνής. Έχει Ιταλική καταγωγή, ερμήνευσε στην τελετή έναρξης και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, ενώ μετράει συνολικά 16 υποψηφιότητες στα Αυστραλιανά μουσικά βραβεία ARIA και APRA.

Στο παρακάτω Poll μπορείτε να ψηφίσεται το αγαπημένο σας τραγούδι του Αυστραλιανού τελικού.

Ποιό τραγούδι του Australia Decides 2020 σας άρεσε περισσότερο;

Πηγή Εικόνας:Eurovision.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.