Αυστραλία: Το εναλλακτικό σόου που ανακοίνωσε η SBS

Αυστραλία: Το εναλλακτικό σόου που ανακοίνωσε η SBS

Έπειτα από την ακύρωση της φετινής Eurovision, και η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας SBS ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα εναλλακτικών εκπομπών για τον διαγωνισμό, όπου συμπεριλαμβάνει και ένα special show με τίτλο “Eurovision 2020: Big Night In!”.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα μεταδοθεί το Σάββατο 16 Μαΐου, όπου θα πραγματοποιούταν ο φετινός διαγωνισμός, με την SBS να έχει αποφάσισε να αφιερώσει όλη την εβδομάδα στον θεσμό, μιας και από την Κυριακή 10 Μαΐου θα ξεκινήσει η προβολή σχετικών εκπομπών, όπως το ολλανδικό πρόγραμμα Road to Eurovision 2020, οι Eurovision 2015, 2016, 2017, 2018 και 2019 όπου συμμετείχε η Αυστραλία στον διαγωνισμό, το Eurovision Top 40 Controversies, το Secrets of Eurovision, και φυσικά το Eurovision: Europe Shine a Light.

Παρουσιαστές της εκπομπής Eurovision 2020: Big Night In!, θα είναι οι σχολιαστές της χώρας στην Eurovision και οικοδεσπότες τους εθνικού τελικού της Αυστραλίας, Myf Warhurst και Joel Creasey, ενώ στο σόου θα δούμε και την Montaigne η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε την χώρας στον διαγωνισμό, Don’t Break Me. Επίσης, οι Αυστραλοί fans θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους φετινά τραγούδια. Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαΐου, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια του Eurovision 2020: Big Night In!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.