Αυστραλία: Στις 5 Μαρτίου η συμμετοχή της Montaigne

Αυστραλία: Στις 5 Μαρτίου η συμμετοχή της Montaigne

Με ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα, η εκπρόσωπος της Αυστραλίας στην Eurovision 2021 Montaigne, αποκάλυψε πως σε δύο μέρες, στις 5 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσει η συμμετοχή της για τον διαγωνισμό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη montaigne (@actualmontaigne)

Δημιουργός του τραγουδιού της Montaigne, είναι ο Αυστραλός τραγουδοποιός και παραγωγός Dave Hammer, ο οποίος είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με Αυστραλούς καλλιτέχνες όπως με τους Lime Cordiale, Genesis Owusu, Thundamentals και Mia Rodriguez.

Προχθές, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter, όπου εμφανίζεται συνοδευόμενη από τη μελωδία ενός τραγουδιού, που εικάζεται πως είναι η συμμετοχή της για την Eurovision και έχει τίτλο “Technicolor“.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη montaigne (@actualmontaigne)

Η τραγουδίστρια, έπειτα από τη νίκη της στον εθνικό τελικό της Αυστραλίας πέρυσι, θα εκπροσωπούσε την χώρα στην Eurovision 2020 με το τραγούδι  Don’t Break Me, όπου κατέλαβε στην πρώτη θέση με μόλις 7 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Casey Donovan. Η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με την τραγουδίστρια για το 2021, μιας και δεν ήταν εφικτό να διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision το 2020, έπειτα από την ακύρωσή της εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.