Αυστραλία: Ο ελληνοκυπριακής καταγωγής Andrew Lambrou υποψήφιος στο Australia Decides 2022

Αυστραλία: Ο ελληνοκυπριακής καταγωγής Andrew Lambrou υποψήφιος στο Australia Decides 2022
Μια ευχάριστη είδηση ελληνικού ενδιαφέροντος έγινε γνωστή πριν από λίγο στην Αυστραλία, καθώς ο κυπριακής καταγωγής Andrew Lambrou είναι ένας από τους 3 υποψηφίους που ανακοίνωσε σήμερα η Αυστραλιανή τηλεόραση SBS, για την εθνική επιλογή της Αυστραλίας για την Eurovision 2022, Australia Decides.

O Andrew Lambrou ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από την 7η σεζόν του Αυστραλιανού X-Factor, και όπως δηλώνει στο instagram του έχει ελληνοκυπριακή καταγωγή. Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στο Australia Decides 2022 δήλωσε τα εξής:

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του Eurovision – Australia Decides 2022! Έχω μεγαλώσει παρακολουθώντας τη Eurovision με την οικογένειά μου, θαυμάζω ό,τι συμβαίνει σε αυτήν και βλέπω καλλιτέχνες να δείχνουν την τέχνη τους στον κόσμο και το να είμαι μέρος αυτού του σόου είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα δείξω στην Αυστραλία το καλλιτεχνικό μου έργο και το να εκπροσωπήσω δυνητικά τη χώρα μου σε αυτόν τον εκπληκτικό διαγωνισμό τραγουδιού είναι η πιο ενθαρρυντική σκέψη για μένα.

Οι άλλοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν σήμερα

Ο Andrew Lambrou δεν είναι ο μόνος υποψήφιος που ανακοινώθηκε σήμερα, καθώς η SBS αποκάλυψε ακόμα δύο δυνατές υποψηφιότητες για να εκπροσωπήσουν την Αυστραλία.

Αρχικά ο Sheldon Riley θα είναι σίγουρα ένας καλλιτέχνης που θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των fans, λόγω της εξαιρετικής του φωνής αλλά και της ιδιαίτερης εμφάνισής του καθώς εμφανίζεται επί σκηνής φορώντας μια διαμαντένια μάσκα. Ο Sheldon Riley ξεκίνησε την καριέρα του από το Αυστραλιανό The Voice το 2018 όπου έφτασε στον τελικό ενώ δοκίμασε και την τύχη του στο America’s Got Talent.

Τέλος η τρίτη υποψηφιότητα που ανακοινώθηκε για σήμερα είναι το γυναικείο συγκρότημα από την Αδελαϊδα, οι G-Nation το οποίο αποτελείται από 6 έφηβα κορίτσια 16 έως 18 ετών, τις Taylah , Isla , Mateja , Rylee , Alessia  και Emma. Το συγκρότημα έφτασε στον τελικό του φετινού Αυστραλιανού The  Voice.

Αναμένονται να ανακοινωθούν άλλοι 4 καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας, ενώ νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί και οι Isaiah Firebrace, Jaguar Jonze και PAULINI. Ο τελικός του Australia Decides 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.