Αυστραλία: Οι 4 υποψήφιοι που συμπληρώνουν την δεκάδα του “Eurovision: Australia Decides 2020”

Αυστραλία: Οι 4 υποψήφιοι που συμπληρώνουν την δεκάδα του “Eurovision: Australia Decides 2020”

Πριν λίγο, ανακοινώθηκαν οι 4 εναπομείναντες υποψήφιοι για τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας  Eurovision: Australia Decides 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου. Οι 4 καλλιτέχνες που συμπληρώνουν την δεκάδα του τελικού, είναι οι Diana Rouvas, Jack Vidgen, Jordan-Ravi και Jaguar Jonze.

Λίγα λόγια για την Diana Rouvas

Η Diana Rouvas γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1984 στο Σίδνεϊ, από Έλληνα πατέρα και αυστραλιανή μητέρα. Είναι αυστραλιανή τραγουδίστρια, η οποία φέτος κέρδισε το The Voice Αυστραλίας, με αντίπαλο τον Daniel Shaw. Έχει υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music Australia, ενώ ξεκίνησε να δισκογραφεί το 2006.

Λίγα λόγια για τον Jack Vidgen

Ο Jack Vidgen είναι γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1997 και είναι Αυστραλός τραγουδιστής. Έγινε ευρύτερα γνωστός έπειτα από την νίκη του στην πέμπτη σεζόν του Got Talent της Αυστραλίας. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Sony Music Australia. Το πρώτο του single, Yes I Am, κυκλοφόρησε στις 3 Αυγούστου 2011, ενώ το ντεμπούτο άλμπουμ του με τον ίδιο τίτλο, στις 19 Αυγούστου 2011, φτάνοντας στο Νο 3 στο Chart ARIA. Το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο Inspire, κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου 2012, το οποίο ήταν λιγότερο επιτυχημένο από το πρώτο, φτάνοντας στο Νο 23 του Chart ARIA. Φέτος έλαβε μέρος στο The Voice της Αυστραλίας, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς.

Ο Jack είναι ο μόνος μέχρι στιγμής που έχει δημοσιεύσει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί στον εθνικό τελικό της Αυστραλίας και το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Λίγα λόγια για τον Jordan-Ravi

Ο Jordan-Ravi είναι 19χρονος κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, από τη μικρή πόλη του Ντάργουιν στη Βόρεια Αυστραλία. Όταν ήταν 15 ετών, αποφάσισε να κερδίσει χρήματα μέσω του μουσικού του ταλέντου. Έτσι, ένα Κυριακάτικο πρωί, πήρε την κιθάρα του και έναν φορητό ενισχυτή και εκεί, σε μια τοπική υπαίθρια αγορά, έπαιξε για το πλήθος, βγάζοντας τα πρώτα του χρήματα. Στην συνέχεια ακολούθησαν εμφανίσεις του στο Darwin Festival, σε μουσικό φεστιβάλ στη Βικτόρια όπου του ζητήθηκε να υποστηρίξει φωνητικά την Αυστραλιανή Indie-Rock τραγουδίστρια Adalita Srsen κ.α. Λίγο αργότερα, ο Jordan μετακόμισε στη Μελβούρνη, όπου εμφανίστηκε ως openig act για καλλιτέχνες όπως ο Isaiah Firebrace (νικητής του X Factor 2016) και ο AYDAN (φιναλίστ του The Voice 2018). Πρόσφατα, πήρε μέρος στις auditions του America’s Got Talent, εντυπωσιάζοντας τον Simon Cowell

Λίγα λόγια για την Jaguar Jonze

H Jaguar Jonze γεννήθηκε στην Ιαπωνία από πατέρα Αυστραλό και μητέρα από την Ταϊβάν και είναι Indie Rock τραγουδίστρια. Η μουσική της έχει επιρροές από τους Portishead, The Last Shadow Puppets, Nick Cave και Angel Olsen, ενώ ξεκίνησε να δισκογραφεί το 2018, έχοντας κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τρία singles.

Η Αυστραλία συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2015. Από το 2016 που έλαβε για πρώτη φορά μέρος στους ημιτελικούς, έχοντας καταφέρει να βρίσκετε πάντα στον μεγάλο τελικό. Η καλύτερή της θέση ήρθε το 2016 με την Dami Im και το Sound Of Silence (2η) ενώ η χειρότερή της ήταν η περσινή με την Jessica Mauboy και το τραγούδι We Got Love, καταλαμβάνοντας την 20η θέση. Φέτος την χώρα εκπροσώπησε η Kate Miller-Heidke με το τραγούδι Zero Gravity, φτάνοντας μέχρι την 9η θέση στον μεγάλο τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.