Αυστραλία: Με το “Technicolor” η Montaigne στο Ρότερνταμ;

Αυστραλία: Με το “Technicolor” η Montaigne στο Ρότερνταμ;

Σήμερα, η εκπρόσωπος της Αυστραλίας στη Eurovision, Montaigne, δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter, όπου εμφανίζεται συνοδευόμενη από τη μελωδία ενός τραγουδιού.

Το Shazam αναγνωρίζει ήδη το τραγούδι στο απόσπασμα ως ένα ποπ τραγούδι με τίτλο “Technicolor“, υποδηλώνοντας ότι αυτός είναι ο τίτλος της συμμετοχής της Αυστραλίας για το φετινό διαγωνισμό. Τον περασμένο μήνα, ένα τραγούδι με τίτλο Technicolor εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Australian Performing Rights Association. Το τραγούδι είναι γραμμένο από τους Montaigne και David Karam Hadad. Ωστόσο, η δημόσια τηλεόραση της χώρας SBS, η EBU ή την τραγουδίστρια δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα κάτι από τα παραπάνω.

Πριν κάποιους μήνες, σε εκπομπή του Youtube όπου φιλοξενήθηκε η Montaigne, ανέφερε ότι έχει έτοιμο ένα υποψήφιο τραγούδι για τον διαγωνισμό με τον τίτλο “JC Ultra”, το οποίο μιλούσε για το MKUltra, το πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου που προσπάθησε να φτιάξει η CIA τη δεκαετία του ’70 ή του ’80. Λίγο καιρό αργότερα αποκάλυψε ότι τελικά δεν επελέγη το τραγούδι αυτό για την Euorvision 2021, διότι η ομάδα της δεν το ενέκρινε, μιας και ένα τέτοιο τραγούδι είναι πρόκληση για το κοινό του διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.