Αυστραλία: Με το “Lessons of Love” θα διαγωνιστεί η Vanessa Amorosi στον εθνικό τελικό!

Αυστραλία: Με το “Lessons of Love” θα διαγωνιστεί η Vanessa Amorosi στον εθνικό τελικό!

Πριν από μερικά λεπτά η Vanessa Amorosi αποκάλυψε ότι τελικά θα συμμετέχει στο εθνικό τελικό της Αυστραλίας με το τραγούδι “Lessons of Love”.

https://www.facebook.com/VanessaAmorosi/photos/a.10150208835521496/10156660753701496/?type=3&theater

H Vanessa Amorosi είχε  ανακοίνωσε εδώ και καιρό ότι το κομμάτι που θα διαγωνιστεί στο εθνικό τελικό της Αυστραλίας βρίσκεται ήδη στο καινούργιο της δίσκο. Ο δίσκος της περιείχε 11 τραγούδια. Όμως μόνο 4 τραγούδια από αυτό δίσκο έχουν συνθέσει οι Vanessa Amorosi, Aleena Gibson και Trevor Muzzy. 

Η Vanessa Amorosi δήλωσε τα εξής:

Τα “Lessons of Love” είναι μια μεγάλη δυνατή μπαλάντα. Μου αρέσει γιατί μπορώ να εκραγώ στο Ρεφρέν. Συν-έγραψα αυτό το τραγούδι με την εξαιρετικά ταλαντούχα Aleena Gibson και τον Trevor Muzzy, είμαι ενθουσιασμένη να παρουσιάζω αυτούς τους δύο ταλαντούχους σύνθετες και ελπίζω να τους κάνω περήφανους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Το πιο σημαντικό πράγμα στην Eurovision είναι η συνολική απόδοση, η οπτική, τα ρούχα, ο φωτισμός και το πραγματικό αποτέλεσμα είναι η εκτέλεση. Είναι μια στιγμή, ένα έργο τέχνης και μια απίστευτη ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.