Αυστραλία: Με άρωμα Κορέας στην Eurovision…..

Αυστραλία: Με άρωμα Κορέας στην Eurovision…..

Ο ραδιοσταθμός SBS της Αυστραλίας αποκάλυψε σήμερα ότι εκπρόσωπος της χώρας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, θα είναι η Αυστραλο-Κορεάτισσα  Dami Im. Η 28χρονη τραγουδίστρια και συνθέτης γεννήθηκε στη Νότια Κορέα και στην ηλικία των 9, μετανάστευσε μαζί με την οικογένεια της στην Αυστραλία.

Im_Dami

 

H ανακοίνωση της Im έγινε όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τη νικήτρια του 2014 Conchita Wurst, στη σημερινή της συναυλία στο Sydney Opera House.

Στην ηλικία των 24 συμμετείχε στον 5ο κύκλο του show Τhe X factor Australia, στο οποί αναδείχτηκε νικήτρια και αυτόματα υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony Music Australia. H Im έχει κυκλοφορήσει 3 studio album, από τα οποία τα 2 έχουν βρεθεί στο top-10 του ARIA Albums Chart.

https://www.youtube.com/watch?v=2V7AvlK8ZEE

Οι λεπτομέρειες και η ανακοίνωση του τραγουδιού θα πραγματοποιηθούν στις 11 Μαρτίου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της χώρας των καγκουρό στον διαγωνισμό. Αν και πέρσι συμμετείχαν απευθείας στο τελικό, σαν προσκεκλημένο μέλος της EBU για τα 60 χρόνια του θεσμού, τελικά η συμμετοχή τους επιβεβαιώθηκε και για τη φετινή χρονιά, μόνο που φέτος θα πρέπει να περάσουν και τον σκόπελο του ημιτελικού για να βρεθούν στον Τελικό της 14ης Μαίου.

Στην παρθενική εμφάνιση της χώρας, ο Guy Sebastian ερμήνευσε το τραγούδι Tonight Again στην Βιέννη και κατέλαβε την 5η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.