Αυστραλία: Ανακοινώθηκαν ακόμα δυο υποψήφιοι του Australia Decides

Αυστραλία: Ανακοινώθηκαν ακόμα δυο υποψήφιοι του Australia Decides

Συνεχίζεται η παρέλαση μεγάλων ονομάτων της Αυστραλιανής pop μουσικής στο Australia Decides. Μετά τους πρώτους δυο υποψηφίους που ανακοινώθηκαν πριν 2 εβδομάδες (μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά γι’αυτές εδώ), σήμερα ανακοινώθηκαν άλλοι 2 καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ ώστε να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision.

Mitch Tambo

Ο Mitch Tambo είναι 29 ετών,τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός. Έγινε γνωστός στην χωρά του αφού συμμετείχε στον ένατο κύκλο του Australia’s Got Talent όπου έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό.

iOTA

Ο iOTA είναι 51 ετών, τραγουδιστής, συνθέτης, μουσικός και ηθοποιός. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει έξι studio άλμπουμ και ήταν υποψήφιος στα βραβεία μουσικής ARIA το 2000 στην κατηγορία Best Independent με το Hip Bone Connection. Έχει επίσης παίξει σε πολλά θεατρικά έργα και μιούζικαλ όπως: Hedwig, Angry Inch και Rocky Horror Picture Show.

Οι καλλιτέχνες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το Australia Decides είναι οι εξής:

  • Casey Donovan
  • Vanessa Amorosi
  • Mitch Tambo
  • iOTA

Μένουν ακόμα 6 υποψηφιότητες να ανακοινωθούν, ενώ ο εθνικός τελικός της  Αυστραλίας θα διεξαχθεί στις 07 και 08 Φεβρουαρίου. Ποια από τις μέχρι στιγμής υποψηφιότητες πιστεύετε ότι είναι η πιο πολλά υποσχόμενη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.