Αυστραλία: Ακούστε το “I Suck At Being Lonely” της Charley από το Eurovision – Australia Decides 2022

Αυστραλία: Ακούστε το “I Suck At Being Lonely” της Charley από το Eurovision – Australia Decides 2022

Ακόμα ένα τραγούδι από το Eurovision – Australia Decides 2022, τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας για την επερχόμενη Eurovision, δόθηκε στην δημοσιότητα. Πρόκειται για το “I Suck At Being Lonely” της Charley η οποία είναι μια ανερχόμενη pop καλλιτέχνης μεγαλωμένη στο Σίδνεϋ με καταγωγή από το Gold Coast όπου θα πραγματοποιηθεί ο Αυστραλιανός τελικός για την Eurovision. H Charley για την συμμετοχή της δήλωσε τα παρακάτω:

«Η Eurovision έμοιαζε πάντα τόσο απρόσιτη, αλλά τώρα νιώθω ένα βήμα πιο κοντά παίζοντας στη Eurovision – Australia Decides στο Gold Coast . Είμαι τόσο ενθουσιασμένη καθώς η οικογένειά μου και εγώ είμαστε τεράστιοι fans και ανυπομονώ να τους κάνω περήφανους. Έγραψα το τραγούδι μου πριν από δυόμισι χρόνια για τη μεγαλύτερη απογοήτευσή μου, οπότε το να μπορώ να μετατρέψω κάτι τόσο σκοτεινό σε κάτι όμορφο είναι μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για μένα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.