Πρώτο Eurovision party απόψε στη Ρίγα. Η Demy μέχρι τώρα έχει επιβεβαιώσει μόνο για τη Μόσχα

Πρώτο Eurovision party απόψε στη Ρίγα. Η Demy μέχρι τώρα έχει επιβεβαιώσει μόνο για τη Μόσχα

Για ακόμα μια χρονιά θα γίνουν επίσημα πάρτυ πριν από τη Γιουροβίζιον. Φέτος η Ρίγα, το Λονδίνο, το Τελ-Αβίβ, το Άμστερνταμ, η Μαδρίτη και η Μόσχα θα φιλοξενήσουν φαν από όλη την Ευρώπη. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Eurovision Preparty Riga

Σήμερα 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί για 4η φορά το Eurovision Preparty Riga και συγκεκριμένα στο Crystal Club. Θα τραγουδήσουν οι φετινοί εκπρόσωποι της Λετονίας, Τσεχίας, Λευκορωσίας, Πολωνίας και Νορβηγίας. Καλεσμένοι ο Justs (Λετονία 2016) και η Ruslana (Ουκρανία 2004).

Για περαιτέρω νέα, βλ. εδώ.

London Eurovision Party

Στις 2 Απριλίου και στο Café de Paris του Λονδίνου θα γίνει για 10η φορά το London Eurovision Party. Όχι ένας, όχι δύο, αλλά 21 καλλιτέχνες θα μετάσχουν (οι εκπρόσωποι των εξής χωρών: Λετονία, Μαυροβούνιο, Σουηδία, Σλοβενία, Ουκρανία, Φινλανδία, Αυστρία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αλβανία, Γερμανία, Βουλγαρία, Πολωνία, Νορβηγία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Ιταλία, Μάλτα, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία). Καλεσμένες τρεις νικήτριες: η Ruslana (Ουκρανία 2014), η Linda Martin (Ιρλανδία 1992) και η Conchita (Αυστρία 2014).

Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. εδώ.

Israel Calling

Για δεύτερη χρονιά το Τελ-Αβίβ μετέχει σε αυτή τη φρενίτιδα. Οι εορτασμοί διαρκούν για μέρες, με κορύφωση τη μεγάλη συναυλία της 5ης Απριλίου. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει οι εκπρόσωποι της Γαλλίας, Πολωνίας, Φινλανδίας, Λευκορωσίας, Γεωργίας, Σερβίας, Μάλτας, Τσεχίας και Γερμανίας.

Για επιπλέον ειδήσει, βλ. εδώ.

Eurovision In Concert

Όπως όλοι γνωρίζετε, η κορυφαία εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο στο Melkweg του Amsterdam. Φέτος στις 8 Απριλίου 31 από τους 43 φετινούς εκπροσώπους θα είναι εκεί, σπάζοντας το περσινό ρεκόρ των 26 (που θα ήταν 27 αν δεν ακύρωνε την τελευταία στιγμή ο μάνατζερ της Νορβηγής). Μέχρι στιγμής θα είναι οι εξής χώρες: Ολλανδία, Κύπρος, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο, Ελβετία, Αυστρία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Αρμενία, Πολωνία, Αλβανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρουμανία, Μολδαβία, ΠΓΔΜ, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ουκρανία, Σλοβενία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Άγιος Μαρίνος, Μάλτα, Γεωργία, Βέλγιο, Νορβηγία .

Μάθετε τα τελευταία νέα εδώ.

Eurovision Spain Pre-Party

Για πρώτη φορά διοργανώνει αντίστοιχη εκδήλωση η Ισπανία. Στις 15 Απριλίου, λοιπόν, και με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ακόμα, αναμένονται αρκετοί από τους φετινούς καλλιτέχνες. Καλεσμένη η  Barei (Ισπανία 2016).

Παραμείνετε ενημερωμένοι εδώ.

Russian Eurovision pre-party

Μολονότι δεν ξέρουμε ακόμα αν η Ρωσία θα συμμετάσχει η όχι, στις 21 Απριλίου θα γίνει ένα ιδιωτικό πάρτυ. Έχουν επιβεβαιώσει οι: Ρωσία, Ιταλία, Μολδαβία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Ελβετία, Ρουμανία και ναι! η Demy.

Όλα τα τελευταία νέα, εδώ.

 

Πηγή: Eurovisionary

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.