Από το Evrofest 2012 στην Ελένη Βιτάλη με “Δίδυμα Φεγγάρια”

Από το Evrofest 2012 στην Ελένη Βιτάλη με “Δίδυμα Φεγγάρια”

Ο Ηλίας Γιαννικόπουλος, ήταν η “πρόταση” του INFE για το “Evrofest 2012”,όταν τελικώς η χώρα μας κατέκτησε την πρώτη θέση για πρώτη φορά στο διαβαλκανικό αυτό φεστιβάλ τραγουδιού καθώς είχε τη τιμή να εκπροσωπηθεί από το νεαρό καλλιτέχνη και το “Θέλω” του.
Τα χρόνια πέρασαν και το σωματείο μας παρακολουθεί με ενδιαφέρον και υπερήφανο,τη πορεία του φίλου μας Ηλία που μας τίμησε ¨κρατώντας τότε τη σημαία της πατρίδας μας αλλά και του σωματείου¨ με τη πρωτεία που μας χάρισε.
‘Ένα νέο παιδί με όνειρα και ελπίδες που προσπάθησε με το ταλέντο του αλλά και με τη σκληρή δουλειά του, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις να καταφέρει αρκετά έως τώρα πράγματα στη πορεία του,μιας που ήδη τα τελευταία χρόνια δικά του τραγούδια έχουν “φιλοξενηθεί¨ στις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές πολλών γνωστών καλλιτεχνών της χώρας όπως του Πάνου Κιάμου,της Πάολα του Θεοχάρη Ιωαννίδη,του Χάρη Ακριτίδη ενώ πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι του “Κλαίει μια καρδιά”, με τη συμμετοχή της μεγάλης κυρίας του Ελληνικού τραγουδιού της Ελένη Βιτάλη,μιας που ο Ηλίας συνυπογράφει στους στίχους το τραγούδι -μαζί με τον Αχιλλέα Κολακλίδη σε μουσική του Τονυ Μαυρίδη.
Η τελευταία του αυτή συνεργασία ,αποτελεί το τραγούδι τίτλων της νέας καθημερινής σειράς μυθοπλασίας ιδιωτικού καναλιού με τον τίτλο “΄Δίδυμα Φεγγάρια”.
Η τηλεοπτική σειρά, έκανε ήδη πρεμιέρα στη Κύπρο, σημειώνει μεγάλη επιτυχία και αναμένεται και στη χώρα μας σε λίγο καιρό.

Μπράβο Ηλία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.