Από τη Eurovision στο Rising Star

Από τη Eurovision στο Rising Star

Δύο διαγωνιζόμενες του σημερινού επεισοδίου του Rising Star στον ΑΝΤ1, έχουν άμεση σχέση με το διαγωνισμό της Eurovision. Η Γιάννα Φαφαλιού και η Άνν Μαρί Πάλμερ θα δοκιμάσουν την τύχη τους απέναντι στον περιβόητο τοίχο ελπίζοντας και οι δύο να περάσουν στην επόμενη φάση. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο και να τις ψηφίσουμε σήμερα το βράδυ. Ποια η σχέση όμως των δύο καλλιτέχνιδων με τη Eurovision;

Η Γιάννα Φαφαλιού είναι 42 χρονών και είναι από την Χίο. Το 2004 έλαβε μέρος στο τάλεντ σόου που διοργάνωσε η ΕΡΤ για την επιλογή του εκπροσώπου μας στη Eurovision της Κωνσταντινούπολης. Κατάφερε να φθάσει στον τελικό του Eurostar, όπου και κατετάγη τρίτη, πίσω από τον Απόστολο Ψυχράμη και τον Αντώνη Δόμινο. Τελικά η ΕΡΤ σε συνεργασία με τον συνθέτη Νίκο Τερζή αποφάσισαν ο Σάκης Ρουβάς να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό και οι τρεις φιναλίστ του Eurostar να κάνουν τα φωνητικά στη συμμετοχή μας Shake It.

eurostar_03

Η Γιάννα είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια. Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του χώρου, όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιάννης Γιοκαρίνης κ.α. Τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Χίο.

Ακούστε μία διασκευή από τη Γιάννα Φαφαλιού, που έκανε κατά τη διάρκεια του Eurostar και δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, στο παρακάτω βίντεο:


Η Άνν Μαρί Πάλμερ έρχεται από την Λευκωσία της Κύπρου και είναι 28 χρονών. Ο πατέρας της είναι Άγγλος και η μητέρα της από τη μεγαλόνησο. Η ίδια όμως νοιώθει 100% Κυπραία. Είναι απόφοιτος αγγλικής φιλολογίας. Δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, αν και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής σε ωδείο.

Το 2015 η όμορφη καθηγήτρια συμμετείχε στα φωνητικά της συμμετοχής του Παναγιώτη Κουφογιάννη στον τελικό του Eurovision Song Project, Without Your Love. Το τραγούδι ψηφίστηκε πρώτο από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά εξαιτίας της ψήφου της κριτικής επιτροπής κατετάγη τελικά δεύτερο πίσω από τον Γιάννη Καραγιάννη, που τελικά εκπροσώπησε τη χώρα στο διαγωνισμό.

10429439_10100132094745737_1856265053551367934_n

Δείτε την Άνν Μαρί Πάλμερ στο βίντεο κλιπ του Without Your Love:

 

Ας τις υποστηρίξουμε λοιπόν όλοι μας με τη θετική μας ψήφο σήμερα το βράδυ, ώστε να καταφέρουν να “ρίξουν” τον τοίχο του Rising Star και να συνεχίσουν στην επόμενη φάση του σόου.

Update

Τόσο η Γιάννα Φαφαλιού, όσο και η Άν Μαρί Πάλμερ προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του Rising Star με 94% κ 92% αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.