Απλήρωτη παραμένει η Ruslana από την εμφάνισή της στην φετινή Eurovision

Απλήρωτη παραμένει η Ruslana από την εμφάνισή της στην φετινή Eurovision

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ruslana, η νικήτρια της Eurovision 2004 για λογαριασμό της Ουκρανίας, εμφανίστηκε στην φετινή διοργάνωση ως interval act. Ωστόσο, όπως δηλώνει η ίδια, παραμένει απλήρωτη από την εμφάνισή της στον φετινό Τελικό του διαγωνισμού και όχι μόνο αυτό αλλά αντιμετωπίζει και μια δύσκολη κατάσταση καθώς τα έξοδα της εμφάνισής της πληρώθηκαν από την ίδια. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι η πληρωμή από τους διοργανωτές του σόου δεν θα καλύψει τελείως το κόστος παραγωγής. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή της που περιγράφει την κατάσταση έως τώρα:

Μέχρι σήμερα τα χρήματα έχουν βγει από την τσέπη μου αλλά δεν έχουν επιστρέψει. Επένδυσα στην δημιουργία του τραγουδιού, στην ηχογράφηση, στο βίντεο, στα ρούχα και σε όλη την προετοιμασία. Η Eurovision κάλυψε μόνο ένα μέρος όλων αυτών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ruslana έπρεπε να έχει λάβει 393,000 UAH (που αντιστοιχούν σε 13,000 ευρώ) για την παρουσίαση του νέου της single με τίτλο Magical. Έδωσε το παρόν ως interval act του φετινού διαγωνισμού, όπως και η Jamala η περσινή νικήτρια και το συγκρότημα Onuka. Σύμφωνα με το 24 News, η Jamala ήταν η καλύτερα αμειβόμενη της βραδιάς καθώς έλαβε πάνω από 33,000 ευρώ για την παρουσίαση του νέου της τραγουδιού με τίτλο I Believe In You ενώ στον αντίποδα οι Onuka είχαν χαμηλές απολαβές γύρω στα 1,500 ευρώ.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις και να δούμε αν η ερμηνεύτρια τελικά έκανε μια άστοχη επιχειρηματική κίνηση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της Ruslana στον φετινό Τελικό:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.