Eurovision 2023: Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός σε περίπτωση νίκης της Ουκρανίας;

Eurovision 2023: Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός σε περίπτωση νίκης της Ουκρανίας;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailystar, αν η Ουκρανία κερδίσει φέτος την Eurovision, η Eurovision 2023 θα διοργανωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από 25 χρόνια.

Η κατεστραμμένη από τον πόλεμο Ουκρανία έχει τεράστια υποστήριξη για την φετινή συμμετοχή της, με το συγκρότημα Kalush Orchestra με το τραγούδι “Stefania“. Αλλά αν κερδίσουν στο Τορίνο της Ιταλίας τον επόμενο μήνα, θα ήταν αδύνατο για τους Ουκρανούς να φιλοξενήσουν μια διοργάνωση των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Προς το παρόν, προτείνεται να την διοργανώσει μια από τις Big-5: το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, που κάνουν τις μεγαλύτερες συνεισφορές στην EBU.

Θυμίζουμε, ότι όταν η Αυστραλία ξεκίνησε να συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2015, συμφωνήθηκε ότι, λόγω της διαφοράς ώρας με την Ευρώπη, μία από τις Big-5 θα διοργανώσει τον διαγωνισμό αν κερδίσει ποτέ και θα έχει την μισή παραγωγή του διαγωνισμού. Τώρα φαίνεται πιθανό οι Big-5 να διοργανώσουν τον διαγωνισμό, αν κερδίσει η Ουκρανία. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει να διοργανώσει Eurovision από το 1998, λόγω του ότι κέρδισε τον διαγωνισμό το 1997 με την Katrina και τους The Waves με το τραγούδι “Love Shine a Light“.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η Ουκρανία προς το παρόν, είναι στην 1η θέση στα στοιχήματα της Eurovision, με ποσοστό νίκης 34%.

https://www.youtube.com/watch?v=UiEGVYOruLk&ab_channel=EurovisionSongContest

Από την άλλη, το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι στην 4η θέση στα στοιχήματα και αισιοδοξεί ότι θα κερδίσει μετά από 25 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.