Ανδρομάχη: “Στη σκηνή θα τονίσουμε το ελληνοκυπριακό στοιχείο και θα σας εκπλήξουμε”

Ανδρομάχη: “Στη σκηνή θα τονίσουμε το ελληνοκυπριακό στοιχείο και θα σας εκπλήξουμε”

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2022, Ανδρομάχη, παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA STAR, όπου μίλησε για τις προετοιμασίες πριν τον διαγωνισμό, τα συναισθήματά της, το τραγούδι, το βίντεο κλιπ και τη σκηνική παρουσία.

Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τον πρώτο ημιτελικό. Υπάρχει ένταση, υπάρχει σύγχυση… Τα έχουμε όλλα υπό έλεγχο, όμως. Αγωνία έχω πάρα πολλή, είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ανυπομονώ η αλήθεια είναι. Κάνουμε πρόβες, κάνουμε μαθήματα φωνητικής, έχουμε συνέχεια δουλίτσες, τρέχουμε γύρω γύρω συνεχώς, αλλά είναι μία πάρα πολύ ωραία κατάσταση, κι ας είναι κάπως αγχωτική, δεν έχει καμία σημασία, γίνεται για καλό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Όσον αφορά το βίντεο κλιπ, αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που όλοι σας είδατε, υποφέραμε για να βγει, αλλά άξιζε τόσο πολύ και το κρύο και η ταλαιπωρία και όλα, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Σε γενικές γραμμές επεμβαίνω στα βίντεο κλιπ μου. Σε αυτό απ’ ότι θυμάμαι δεν χρειάστηκε να πω τίποτα. Ο Γιώργος Μπινιουδάκης, ο σκηνοθέτης μας, ήταν εξαιρετικός και μας έφερε το αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε.

Το τραγούδι μιλάει για έρωτα, μιλάει για αγάπη, μιλάει για έναν έρωτα που σε σαγηνεύει και σε γοητεύει και θέλεις να έρθει αυτός ο κάποιος που έχει ερωτευτεί και να πάρει τον πόνο από μέσα σου και να σε ηρεμήσει. Μιλάει για την αγάπη.

Όσον αφορά την εμφάνισή μας, σίγουρα θα κινηθούμε σε χρώματα, μελωδίες και νότες μεσογειακές, θα τονίσουμε το κυπριακό-ελληνικό στοιχείο και θα σας εκπλήξουμε. Θα σας μαγέψουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.