“Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”: Το τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου

“Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”: Το τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου

Λίγο πριν από τον μεγάλο Τελικό, η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Die together», συναντά Έλληνες καλλιτέχνες, που έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στον Διαγωνισμό με την Ελλάδα και την Κύπρο, σε τέσσερις εκπομπές, με τον τίτλο «Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision», που μεταδίδονται από το περασμένο Σαββατοκύριακο 30 Απριλίου και 1η Μαΐου, ενώ τα 2 τελευταία θα τα παρακολουθήσουμε στις 7και 8 Μαΐου 2022, στις 19:10.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022
Εκπομπή 3η: Η Αμάντα συναντά τη Στεφανία και την Demy

Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, η φετινή μας εκπρόσωπος συναντά τη… νεράιδα του διαγωνισμού. Η Demy μιλάει για την εμπειρία της και αναλύει τους λόγους για τους οποίους το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στη διοργάνωση δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενε, αλλά και για όλα εκείνα που πραγματικά κέρδισε μέσα από τη συμμετοχή της.

Στη συνέχεια, η Αμάντα παίρνει τη σκυτάλη της Eurovision από την περσινή μας εκπρόσωπο, Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania). Οι δύο νεαρές ερμηνεύτριες συναντιούνται στην πρόβα της ενδυμασίας και μοιράζονται μυστικά επιτυχίας.

Ακολουθεί το τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου:

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.