Αμάντα: “Ήταν περίεργη η ερώτηση, την αγαπώ πολύ την Ελλάδα “

Αμάντα: “Ήταν περίεργη η ερώτηση, την αγαπώ πολύ την Ελλάδα “

Η φετινή εκπρόσωπός μας στην Eurovision, Αμάντα Γεωργιάδη, εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το πρωινό, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίεργη ερώτηση που της έγινε προχθές κατά τη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη δεύτερη πρόβα της.

Θυμίζουμε την ερώτηση: (Είσαι Ελληνίδα αλλά είσαι επίσης κι από την Νορβηγία. Κάποιες από τις πρώην διαγωνιζόμενές σας δεν ήταν 100 τοις 100 Ελληνίδες γιατί ήταν από τον Καναδά και την Ολλανδία. Πες μου τι πιστεύεις για αυτήν την τακτική από τους διοργανωτές να φέρνουν πίσω στο σπίτι τις Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;)

Λίγο περίεργη ερώτηση νομίζω, γιατί είμαστε όλοι Ευρωπαίοι. Εγώ είμαι Ελληνίδα, είμαι από τη Νορβηγία και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Η Σοφία (Δρανίδου) που απάντησε την ερώτηση, είπε πολύ καλά ότι βρήκανε πως έχω ένα ταλέντο και όχι επειδή είμαι από τη Νορβηγία. Αλλά νομίζω πως αυτός που ρώτησε, δεν το ρώτησε για κακό. Απλώς είναι λίγο περίεργη η ερώτηση. Την αγαπάω πάρα πολύ την Ελλάδα και έρχομαι κάθε χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.