Αλεξάνδρα Κόνιακ ΄εκτός΄απο Eurovision 2015

Αλεξάνδρα Κόνιακ ΄εκτός΄απο Eurovision 2015

Λίγες ημέρες πριν τη δημόσια ακρόαση των 5 Ελληνικών προτάσεων για τη φετινή Eurovision,και μια τελευταία δυσάρεστη εξέλιξη,μιας που κάθε χρόνο υπάρχουν ανάλογα ΄ευτράπελα΄.Η δισκογραφική εταιρία Polymusic, έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας προς τη ΝΕΡΙΤ και τη διοργάνωση του τελικού για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα ταξιδέψει στη Βιέννη.
Σε αυτό, υποστηρίζει πως ουδέποτε κλήθηκε η ίδια –όπως οι υπόλοιπες δισκογραφικές εταιρείες- να υποβάλλει συμμετοχή με δικό της καλλιτέχνη για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας μας στην Αυστρία.
Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρίας Polymusic, απέστειλε ένα προειδοποιητικό έγγραφο προς τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, με το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, αν η καλλιτέχνις που έχει στην dream team της, Αλεξάνδρα Κόνιακ,γνωστή απο τις συνεργασίες της με τον Χρήστο Δάντη και απο την παρουσία της σε γνωστό τηλε ριάλλιτυ παιχνίδι, δεν συμμετάσχει τελικά στο διαγωνισμό για την εκπροσώπηση της χώρας μας.Έως σήμερα δεν υπάρχει απάντηση απο τη Δημόσια τηλεόραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.