Ακούστε το τραγούδι του Mihai Traistariu για την Eurovision 2020, “Sorries Are Never Enough”

Ακούστε το τραγούδι του Mihai Traistariu για την Eurovision 2020, “Sorries Are Never Enough”

Ο εκπρόσωπος της Ρουμανίας στην Eurovision της Αθήνας, Mihai Traistariu, προσπαθεί για πολλοστή φορά να βρεθεί και πάλι στη σκηνή του πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

Πέρυσι, αν και είχε υποβάλει την συμμετοχή του με τίτλο Baya στην δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας, τελικά την απέσυρε αφού διαφώνησε με την προσθήκη δύο ακόμα καλλιτεχνών στο σόου πέρα από όσους είχαν ανακοινωθεί. Ωστόσο, εκτός από το 2019 και το 2006, που εκπροσώπησε την χώρα του, έχει προσπαθήσει άλλες 8 φορές (2000, 2002, 2003, 2005, 2016, 2017, 2018) με καλύτερη θέση την δεύτερη την οποία κατέλαβε 2 φορές, το 2000 με το τραγούδι Why και το 2017 με το I Won’t Surrender.

Φέτος ακούγεται ότι έχει υποβάλει το τραγούδι του Sorries are never enough, σε δύο χώρες, τον Άγιος Μαρίνο και το Αζερμπαϊτζάν. Θα καταφέρει άραγε να εκπροσωπήσει κάποια από τις δύο ή οποιαδήποτε άλλη; Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το Sorries are never enough που κυκλοφόρησε σήμερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.