Ακούστε την πρόταση του Eldar Gasimov για την εκπροσώπηση του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2020

Ακούστε την πρόταση του Eldar Gasimov για την εκπροσώπηση του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2020

Πριν λίγες ημέρες, ο νικητής της Eurovision για το 2011, Eldar Gasimov, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο Catch If You Fall. Σήμερα, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε στην δημοφιλή ιστοσελίδα για την Eurovision, wiwibloggs, ότι το τραγούδι ήταν μεταξύ των τριών για την επιλογή της συμμετοχής της Efendi για το 2020. Αν και δεν επιλέχτηκε τελικά, αφού όπως όλοι ξέρουμε η τραγουδίστρια θα εκπροσωπούσε το Αζερμπαϊτζάν με το Cleopatra, ο Eldar επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ως συνθέτης.

Από τότε που κέρδισα τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το 2011, η πιο συχνή ερώτησή που μου γινόταν, ήταν αν θα επέστρεφα. Δυσκολευόμουν ν’απαντήσω. Ήμουν μεγάλος θαυμαστής του διαγωνισμού πολύ πριν από τη συμμετοχή μου και οι φανς μου συχνά μου γράφουν λέγοντας ότι θέλουν να με δουν ξανά στη σκηνή.”

Η Eurovision είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Είμαι μέλος αυτής της μεγάλης υπέροχης φιλόξενης οικογένειας και συχνά πηγαίνω να παρακολουθώ το σόου ζωντανά σε οποιαδήποτε χώρα και να βρεθώ με άλλους φανς του διαγωνισμού.

Ως νικητής και παρουσιαστής της Eurovision, το επόμενο όνειρό μου είναι να συμμετάσχω ως συνθέτης.

Το «Catch If You Fall» το έγραψε ο καλλιτέχνης πριν από 2 χρόνια μαζί με 2 νέους Αζέρους συνθέτες, τον Farhad Musayev και τον Omar Abdulkarimov, φτάνοντας μέχρι το τοπ 3, ανάμεσα από 700 συμμετοχές που δέχτηκε η δημόσια τηλεόραση της χώρας για την Eurovision 2020. Λίγο μετά την ανακοίνωση πως η Efendi θα ήταν αυτή που θα εκπροσωπούσε το Αζερμπαϊτζάν, το κομμάτι απορρίφθηκε. Ο Eldar εξηγεί τους λόγους που τελικά δεν επιλέχθηκε το τραγούδι: “καταλαβαίνω απόλυτα γιατί απορρίφθηκε – πρώτον, δεν ταιριάζει στο μουσικό στυλ της Efendi και δεύτερον, αυτό το κομμάτι γράφτηκε με την προοπτική ενός άντρα ερμηνευτή.

Παρακάτω μπορείτε ν’ακούσετε την πρόταση του Eldar Gasimov για την Eurovision 2020, Catch If You Fall. Πως σας φαίνεται;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.