Αζερμπαϊτζάν – Efendi: “Δεν συμφωνώ με την 20η θέση που κατέλαβα”

Αζερμπαϊτζάν – Efendi: “Δεν συμφωνώ με την 20η θέση που κατέλαβα”

Με αφορμή την εμφάνισή της στα MAD VMA, η εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν Efendi, βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ το πρωί την είδαμε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του OPEN, “Ευτυχείτε”.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ελπίζει να μην είναι η τελευταία. Χαίρεται που το τραγούδι της Mata Hari ακούγεται αρκετά στη χώρα μας και θα ήθελε να δώσει ακόμα πιο πολλή χαρά στους Έλληνες fans της.

Όσο για την θέση που κατέλαβε στον διαγωνισμό, σχολίασε ότι δεν συμφωνεί με την 20η θέση που βρέθηκε η συμμετοχή της. Ήταν πολλά τα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, όπως αυτό της Κύπρου και της Ελλάδας. Δυστυχώς τερμάτισαν χαμηλά.

Συνέχισε λέγοντας, ότι κανείς δεν περίμενε αυτή τη θέση, ούτε η ομάδα της, ούτε οι fans της. Ακόμα και τώρα λαμβάνει πάρα πολλά μηνύματα από fans της από διάφορες χώρες, οι οποίοι της γράφουν ότι δεν συμφωνούν με αυτή τη θέση. Παρόλα αυτά, αυτή νιώθει νικήτρια.

Για τον Νορβηγό εκπρόσωπο TIX, είπε ότι άξιζε μια πιο υψηλή θέση, ωστόσο σε ερωτήσεις που της έγιναν σχετικά με τη σχέση τους, δεν ήθελε να απαντήσει.

Ακολουθεί η συνέντευξη της τραγουδίστριας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.