Αζερμπαϊτζάν: Ο Isa Melikov νέος αρχηγός της αποστολής για την Eurovision 2021

Αζερμπαϊτζάν: Ο Isa Melikov νέος αρχηγός της αποστολής για την Eurovision 2021

Σύμφωνα με το site 12xal ο Isa Melikov θα είναι o νέος αρχηγός της αποστολής του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2021. O Isa Melikov είναι γνωστός στους Eurofans καθώς ήταν ένας από τους συνθέτες του Running Scared του τραγουδιού με το οποίο οι Eldar Gasimov και  Nigar Jamal το 2011 στο Ντίσελντορφ έφεραν την πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα, νίκη του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision.

O Isa Melikov εκτός από την συμμετοχή του στο νικητήριο τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν, έχει έντονη παρουσία στις συμμετοχές της χώρας του για την Eurovision. Συγκεκριμένα το 2009 ήταν παραγωγός του Always (Arash & Aysel – 3η θέση), το 2017 ήταν ένας από τους συνθέτες του Skeleton (Dihaj – 14η θέση), το 2018 ήταν συνθέτης του τραγουδιού I wanna be like you για την Junior Eurovision (Fidan Huseynova – 16η θέση) ενώ το 2019 ήταν σκηνογράφος για την το Truth (Chingiz Mustafayev – 8η θέση).

Για την Eurovision 2021 το Αζερμπαϊτζάν έχει ήδη επιλέξει για εκπρόσωπο του την Efendi, η οποία είχε επιλεγεί με απευθείας ανάθεση με το τραγούδι Cleopatra για την Eurovision 2020 που όμως ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19.

https://www.youtube.com/watch?v=I0VzBCvO1Wk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.