Αζερμπαϊτζάν: Με τον Nadir Rüstəmli στο Τορίνο

Αζερμπαϊτζάν: Με τον Nadir Rüstəmli στο Τορίνο

Η δημόσια τηλεόραση του Αζερμπαϊτζάν iTV, ανακοίνωσε πως ο Nadir Rüstəmli θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην φετινή Eurovision.

Πάνω από 300 τραγούδια υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής πρόσκλησης. Συνολικά 6 από αυτά θα επιλεγούν και θα ηχογραφηθούν προτού η κριτική επιτροπή καθορίσει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Nadir στο Τορίνο.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας Isa Melikov, δήλωσε:

Όπως πάντα, προσπαθούμε να αναζητούμε όμορφα και επαγγελματικά τραγούδια, ανεξαρτήτως είδους. Με το να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας, στην επιλογή των τραγουδιών, θα εστιάσουμε πρώτα απ’ όλα στο πόσο θα είναι συμβατό με τη φωνή και την απόδοση του καλλιτέχνη. Η διαδικασία επιλογής θα ολοκληρωθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της εκπροσώπησης της χώρας από τον Nadir Rüstəmli, ο οποίος κέρδισε την πιο πρόσφατη σεζόν του The Voice of Azerbaijan, έγινε μέσω της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα, Αζερμπαϊτζάν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.