Έτοιμοι για να κερδίσουν τον ελληνικό τελικό δηλώνουν o dj Kon Cept και η Τζωρτζίνα

Έτοιμοι για να κερδίσουν τον ελληνικό τελικό δηλώνουν o dj Kon Cept και η Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε χθες στο eurovisionary.com, ο dj και μουσικός Kon Cept έχει ήδη έτοιμο ένα πολύ δυνατό και κατάλληλο τραγούδι για τη Eurovision, το οποίο θα ερμηνεύσει μαζί με την Τζωρτζίνα σε έναν ενδεχόμενο ελληνικό τελικό. Η εταιρία του η Heaven έχει ήδη γνώση για το ενδιαφέρον του Kon Cept και είναι θετική σε μία συμμετοχή του.

Ο Dj-Producer Kon Cept είναι ενα πολύπλευρο ταλέντο το οποίο κάνει παραγωγές, παίζει μουσική, γράφει τραγούδια και ερμηνεύει! Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός αλλά και ως παραγωγός, και τα δικά του remix έχουν κυκλοφορήσει με επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις σε club της Ευρώπης και όχι μόνο, όπως Γαλλία, Μόντε Κάρλο, Ισπανία, Λίβανο, Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία, Ελλάδα, Κύπρο. Το single “Dirty Talk” με την συμμετοχή της Shaya (ήταν 3η στον τελικό του 2015) γνώρισε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, ενώ πριν δύο μήνες κυκλοφόρησε μαζί με τη Τζωρτζίνα το “Non Stop”, το οποίο επίσης γνώρισε θερμή υποδοχή από το ελληνικό κοινό.

Η Giorgina (Τζωρτζίνα Καραχάλιου) ασχολήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία κι εκείνη με τη μουσική, μιας και η οικογένεια της ήταν άρρηκτα δεμένη με το πεντάγραμμο, καθώς είναι κόρη της Τάμμυ (Σταματίνα Ρυσσιάνου), διάσημης τραγουδίστριας των ’70ς, η οποία μάλιστα έχει διασκευάσει -στις γλώσσες τους- την ολλανδική και την ιταλική συμμετοχή του 1975, “Ding-a-dong” και “Εra”, αντίστοιχα) και του μπασίστα Νίκου Καραχάλιου! Αφού τελείωσε τις σπουδές της στο αρμόνιο, συγκεκριμένα στο «electon», κατόπιν ασχολήθηκε με το jazz piano και παρακολούθησε το εντατικό-επαγγελματικό τμήμα του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας» από όπου και πήρε υποτροφία για το «Berklee College Of Music».
Έκτοτε έχει τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και νυχτερινά μαγαζιά και μετράει πολλές, σημαντικές συνεργασίες, μέσα σε αυτές και με το Γιώργο Μαζωνάκη και τον Σάκη Ρουβά. Το 2013 βγήκε 2η στον ελληνικό τελικό με το τραγούδι “Angel”, σε συνεργασία με τον Alex Leon. Το 2014 πήρε μέρος στην 1η σεζόν του “The Voice of Greece” στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, φθάνοντας μέχρι τα lives.

Η τελευταία φορά που έγινε ανοιχτός ελληνικός τελικός από την ΕΡΤ ήταν το 2003. Έκτοτε όσες φορές διεξήχθη τελικός για την επιλογή της συμμετοχής μας, οι δισκογραφικές είχαν την ευθύνη για την πρόταση υποψηφίων τραγουδιών και καλλιτεχνών. Ο Kon Cept είπε για τη συμμετοχή του σε ενδεχόμενο ελληνικό τελικό:

Με ενδιαφέρει πολύ η Eurovision και θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε Ελληνικό τελικό. Έχω δουλέψει κάποια τραγούδια για το ενδεχόμενο αυτό και θα ήθελα πολύ η Giorgina να ερμηνεύσει το τελικο τραγούδι για τον διαγωνισμό. Έχω ετοιμάσει κάτι που πιστεύω είναι πολύ δυνατό για την Eurovision και σε συνδυασμό με την φωνή της Giorgina πιστεύω στο καλύτερο αποτέλεσμα…Έχω συζητήσει με την διακογραφική μου εταιρία Heaven Music για το ενδιαφέρον μου όσο αφορά την Eurovision και είναι πολύ θετικοί με το ενδεχόμενο να συμμετέχω στον Ελληνικό τελικό.

Όλα αυτά αναμένοντας και τις τελικές ανακοινώσεις της ΕΡΤ για τον τρόπο επιλογής του εκπροσώπου μας στη Eurovision 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.