Ένας “Ελληνας Θεός”στο πλευρό των ARGO & φθάσαμε στη Γή της Ουτοπίας

Ένας “Ελληνας Θεός”στο πλευρό των ARGO & φθάσαμε στη Γή της Ουτοπίας

               Οι ARGO “κλέβουν τις εντυπώσεις”
Έτσι θα μπορούσε με τρείς λέξεις να τιτλοφορηθεί η δεύτερη πρόβα του συγκροτήματος, που μέρα με την μέρα κερδίζει όλο και περισσότερο τις συμπάθειες των Ευρωπαίων και που ελπίζουμε αυτές να μεταφρασθούν και σε ψήφους το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, δίνοντας στην Ελλάδα την δυνατότητα να βρεθεί για ακόμα μια χρονιά απευθείας στον τελικό του Σαββάτου. Πρόκειται κατά γενική ομολογία ο πιο δύσκολος από τους δύο ημιτελικούς, τα παιδιά  δίνουν το 100 τοις εκατό των δυνατοτήτων τους ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και να κάνει τη διαφορά.
Η χορογράφος και αυτή τη χρονιά του Utopian Land Μαρία Λυραράκη σε μήνυμα που απέστειλε στο INFE και αφού μας ευχαρίστησε για την θετική μας ενέργεια που στέλνουμε σε όλη την ομάδα και αυτή τη χρονιά συνέχισε :
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια , χαίρομαι που σας άφησε ικανοποιημένους το αποτέλεσμα ,όλη η ομάδα έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Ευχόμαστε όλοι να περάσουμε τελικό γιατί όντως ήταν μια δύσκολη αποστολή!”
Καλή μας επιτυχία” .
Ντυμένοι με ρούχα, τα οποία έχουν σαν σημείο αναφοράς και την αρχαία Ελλάδα όσο και τον πόντο,χόρεψαν στα ποντιακά σε μία σκηνή “ντυμένη” σε πορτοκαλί χρώμα, παραπέμποντας στον ήλιο της Ελλάδας. Η κάμερα ήταν αυστηρή στις καταγραφές της και ο χορός προσαρμοσμένος στις χορογραφίες. Όλα ήταν προγραμματισμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα, αν και τα παιδια ανέφεραν κάποιο πρόβλημα με τον ήχο στα ακουστικά τους.
Το φωνητικό ωστόσο αποτέλεσμα άψογο καθώς οι φωνές ήταν δεμένες και συγχρονισμένες, ενώ και η συνολική εικόνα επί  σκηνής  έβγαζε κάτι καλοδουλεμένο και επαγγελματικό. Εντυπωσιακές ήταν και οι χορευτικές φιγούρες του Βασίλη Ρόξενου ο οποίος στα τελευταία πλάνα της σημερινής πρόβας αφαίρεσε την μπλούζα του  και ο χορός του πάνω στην σκηνή  μπορεί να χαρακτηρισθεί ως “εύρημα” της συμμετοχής μας, με την ελπίδα  η Ευρώπη να μαγευτεί από την εικόνα “Έλληνα Θεού” όπως έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης τον Βασίλη. Παρακολουθήστε αυτή την πολύ καλή δεύτερη πρόβα της χώρας μας στο παρακάτω βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.