Έλενα Τσαγκρινού: “Πέρασα μεγάλο σοκ ψυχολογικά με το El Diablo”

Έλενα Τσαγκρινού: “Πέρασα μεγάλο σοκ ψυχολογικά με το El Diablo”
Τέσσερις εβδομάδες πριν τον Α’Ημιτελικό, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε μία ακόμα τηλεοπτική εμφάνιση -αυτή τη φορά στο MEGA STAR-, μιλώντας για το “El Diablo” και τα συναισθήματά της λίγο πριν τις τελικές προβολές.

Η καλλιτέχνιδα μίλησε με την Μαντώ Γαστεράτου και δήλωσε, εν περιλήψει τα εξής: “Είμαι σε πυρετώδεις πρόβες, τρέχουμε πάρα πολύ…Είμαι από πρόβα σε πρόβα”.

Όσο για την διαδικασία του διαγωνισμού, ανέφερε πως είναι μια απαιτητική διαδικασία καθώς μπαίνεις στα βαθιά και πρέπει να κολυμπήσεις.

Για το El Diablo δήλωσε πως έχει δεχτεί αρκετές αρνητικές κριτικές, ενώ πέρασε ένα μεγάλο σοκ ψυχολογικά.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει ένα περιστατικό που της συνέβη, όταν πήγε για ψώνια σε ένα mini μάρκετ και κάποια παιδιά που την συνάντησαν, την κορόιδευαν για τα υποτιθέμενα αντιχριστινικά μηνύματα που περνά.

Ωστόσο, τι “μυστικό” της είπαν η Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα, λίγες εβδομάδες πριν το πρώτο ημιτελικό;

-Τάμτα: “Πέρνα καλά, Διασκεδασέ το”

-Ελένη Φουρέιρα: “Να πιστεύεις στον εαυτό σου”

Λίγο πριν το τέλος του interview, μάλιστα, η καλλιτέχνιδα ερμήνευσε Live το El DIbalo καθώς και πολλά δικά της Hits, σε unplugged έκδοση.

(Όσον αφορά τις στοιχηματικές προβλέψεις, η Έλενα Τσαγκρινού φιγουράρει στις θέσεις 9-13, ενώ το video-clip έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.500.000 προβολές, στο κανάλι της Panik και της Eurovision, στο Youtube)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.