Έλενα Τσαγκρινού: “Πάμε για πολύ μεγάλη μάχη – Είναι δύσκολα και ανταγωνιστικά”

Έλενα Τσαγκρινού: “Πάμε για πολύ μεγάλη μάχη – Είναι δύσκολα και ανταγωνιστικά”
“Χτυπούσε τρελά η καρδιά μου… “

Λίγη ώρα μετά τα αποτελέσματα του Α’Ημιτελικού, ο Ισίδωρος Φίκαρης συνάντησε την Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο, κάνοντας τις πρώτες τους δηλώσεις για την πρόκριση του El Diablo, στον Τελικό του Σαββάτου:

Έλενα Τσαγκρινού: «Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη. Είναι όλοι μαζί… Έχω νιώσει πολλή αγάπη, το είχα ανάγκη. Χτυπούσε τρελά η καρδιά μου… Είχα πολλή αγωνία. Πάμε για μια πολύ μεγάλη μάχη. Είναι δύσκολα κι ανταγωνιστικά, έχει πολύ καλά τραγούδια φέτος. Εύχομαι κι ελπίζω να πάμε πολύ καλά!»

Γιώργος Αρσενάκος: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Η Έλενα κατάφερε σήμερα αυτό που προσδοκούσαμε. Ήταν τέλειο το συναίσθημα. Ήμουν σίγουρος για το ταλέντο της Έλενας. Πιστεύουμε στην Έλενα και είμαστε έτοιμοι για την κορυφή. Συνεχίζουμε στον δρόμο που άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα το 2018».

Επιπλέον, η Έλενα μίλησε και στην Κατερίνα Καινούριου, βγαίνοντας στο Press Center, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Γεια σου Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη, ξέρω ότι όλο αυτόν τον καιρό μιλάς όμορφα για μένα και τα παρακολουθώ όλα. Περάσαμε στον Τελικό και όπως καταλαβαίνεις ήμασταν με τα κορίτσια πολύ ενθουσιασμένες, ουρλιάζαμε….Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θα είμαι πολύ ευχαριστημένη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.