Έλενα Τσαγκρινού: Η αποκάλυψη για την σκηνική της παρουσία – Τι θα δούμε στις 18 Μαΐου

Έλενα Τσαγκρινού: Η αποκάλυψη για την σκηνική της παρουσία –  Τι θα δούμε στις 18 Μαΐου
“Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurovision”

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι να την δούμε στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου, στο Ρότερνταμ.

Η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία έχει αποσπάσει ποικίλες αντιδράσεις για το El Diablo, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέφερε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες που θα δούμε στην σκηνή του μουσικού θεσμού:

“Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurovision. Mού έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Αν το είχα πάρει στα σοβαρά, θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό. Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση. Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα, γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει”.

Κάνω πέντε ώρες πρόβα τη μέρα. Στη σκηνή θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. Είμαι σε ένα κομβικό σημείο. Σκέφτομαι πώς θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Mike δεν θα έρθει, γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρόντερνταμ. Οπότε ας κάτσει εδώ”

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.