Έλενα Τσαγκρινού – Επίσημο! Αυτή είναι η ενδυματολόγος της για το “El Diablo” (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Έλενα Τσαγκρινού – Επίσημο! Αυτή είναι η ενδυματολόγος της για το “El Diablo” (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Πλησιάζει η μέρα που θα έρθει στη δημοσιότητα η κυπριακή συμμετοχή για την ερχόμενη Eurovision, η οποία πρόκειται να μαγέψει τους fans του θεσμού.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού έχει “κλειδώσει” για τις 24 του μήνα, ενώ ήδη γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες για το act που θα δούμε στην σκηνή.

Την ενδυματολογική επιμέλεια λοιπόν του project θα αναλάβει η Σύλια Κριθαριώτη, η οποία έχει συνεργαστεί με αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής -και όχι μόνο- σκηνής: Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Rita Ora, Katy Perry, Heidi Klum, Kim Kardashian, Camila Cabello, Nicole Scherzinger, Olivia Palermo, Elsa Hosk, Chiara Ferragni, Nadine Leopold, Cindy Bruna, Maria Menounos, Giuliana Rancic, Hailey Baldwin, Zara Larsson καθώς και πολλών άλλων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι συλλογές της πλέον καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας έχουν παρουσιαστεί διεθνώς από παγκοσμίου εμβέλειας μοντέλα όπως μεταξύ άλλων από τις: Natalia Vodianova, Naomi Campbell, Iman, Giselle Bundchen, Leticia Casta, Claudia Schiffer, Elle Macpherson, Karolina Kurkova, Ana Beatriz Barros, Isabeli Fontana και Lais Ribeiro.

Εμείς απλώς περιμένουμε και αυτή την χρονιά, η Κύπρος να κάνει την μεγάλη έκπληξη στον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.