Έλενα Τσαγκρινού: “Έχω υψηλές προσδοκίες για την Κύπρο – Με έχει πιάσει ο πρωταθλητισμός”

Έλενα Τσαγκρινού: “Έχω υψηλές προσδοκίες για την Κύπρο – Με έχει πιάσει ο πρωταθλητισμός”
Καλεσμένη στο DOT της Κυριακής ήταν η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον απόηχο της φετινής της συμμετοχής στην Eurovision, καθώς και για τον τωρινό της σύντροφο (Mike), για τον οποίο ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Αρχικά ανέφερε πως πάντα προσπαθεί να κρατάει τον χαρακτήρα της, σε ό, τι κι αν κάνει, βλέποντας πάντα την θετική όψη των καταστάσεων.

Όσο για τις αντιδράσεις του El Diablo δήλωσε πως : “Τα έχουμε ζήσει όλα αυτό το 6μηνο…περίμενα ότι θα αντιμετωπιστεί ως ένα χαρούμενο performance…είχε πολλά σχόλια”.

Ωστόσο ανέφερε πως εγκεφαλικά έχει μπει ήδη στο διαγωνιστικό μέρος της Eurovision, καθώς σε ένα μήνα ακριβώς ξεκινάει ο Α’Ημιτελικός, στον οποίο συμμετέχει.

Επιπροσθέτως, τόνισε: “Έχω υψηλές προσδοκίες…Κοιμόμαστε συγκεκριμένες ώρες και όταν ξυπνάμε κάνουμε πάνω από 5 ώρες πρόβα…

Όσο για τον Mike: “Είμαστε 4 χρόνια μαζί, μου αρέσει η σταθερότητα στις σχέσεις. Ακόμα και με ένα τηλεφώνημα ο άλλος μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση…Φοβήθηκα για τον Mike (επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες) αλλά δεν το έδειξα…Δεν θα έρθει μαζί μου στην Eurovision”.

(Όσον αφορά τις στοιχηματικές προβλέψεις, παραμένει στη 12η θέση, ενώ σε σχετικές ψηφοφορίες και polls κυμαίνεται γενικά σε ανάλογη σχετική πορεία).

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.