Έλενα Παπαρίζου – Marseaux: Κλέβουν τις εντυπώσεις στο νέο τους video-clip (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλενα Παπαρίζου – Marseaux: Κλέβουν τις εντυπώσεις στο νέο τους video-clip (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το νέο dance-single “Deja Vu”, το οποίο έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στα φετινά MAD VIDEO MUSIC AWARDS.

Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει την πιο χαρούμενη και ανεβαστική της διάθεση και μαζί με την ανερχόμενη ράπερ Marseaux φρόντισαν να μας “μαγέψουν” με το πολύχρωμο video-clip τους.

Το εν λόγω single περιέχει στοιχεία από pop, funk και hip-hop μουσική, ενώ συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album “Αποχρώσεις”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου.

Αυτό είναι το πρώτο από τα 8 ολοκαίνουργια music video στο πλαίσιο του #ProjectApohrosis, το special visual project που θα περιλαμβάνει 8 διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα 8 ολοκαίνουργια τραγούδια του άλμπουμ

Τη μουσική και τους στίχους του «Deja Vu» υπογράφει η ταλαντούχα ομάδα των ARCADE, τακτικοί συνεργάτες της Έλενας Παπαρίζου τα τελευταία χρόνια, ενώ οι rap στίχοι ανήκουν στον Solmeister.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.