Έλενα Παπαρίζου: “Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την διαφορετικότητα – Ρατσισμός ΤΕΛΟΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλενα Παπαρίζου: “Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την διαφορετικότητα – Ρατσισμός ΤΕΛΟΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις!

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στο “Καλό Μεσημεράκι”, επιβεβαιώνοντας τα stories που ανάρτησε η ίδια μαζί με τον παρουσιαστή για την σημερινή της εμφάνιση.

Η ίδια μίλησε για τα παιδικά της όνειρα, την κυκλοφορία του επερχόμενου album της καθώς και την ιστορία του νέου της τραγουδιού “Ξένο Σώμα”.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Μονίμως θέλω σαν άνθρωπος να βελτιώνομαι. Θέλω να γίνομαι καλύτερη…Από μικρή άμα δεις στο ημερολόγιο μου ήθελα να γίνω χορεύτρια, κομμώτρια, ήθελα να φτιάχνω νύχια, να γίνω τραγουδίστρια…Και όλα αυτά άλλαζαν σειρά συνέχεια…”

Όσον αφορά για το νέο της δίσκο:

“Οι “Αποχρώσεις” κυκλοφορούν μέσα Νοεμβρίου…Δεν σταματώ ποτέ να δουλεύω στο studio…Παρ’όλο που έχω τελειώσει τον δίσκο τώρα, τον επόμενο μήνα ξαναμπαίνω και κάνω τραγούδια. Δεν σταματώ ποτέ. Πειραματίζομαι μονίμως”.

Τι δήλωσε για το νέο video-clip της “Ξένο Σώμα”:

“Στο video-clip ο Γιάννης Μιχελόπουλος ήθελε να δώσει ένα άλλο στίγμα. Όσον αφορά για τα LGBTQ (άτομα)…Όλοι πρέπει να είμαστε περήφανοι για την διαφορετικά και την μοναδικότητα. Ρατσισμός ΤΕΛΟΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.