Έλενα Παπαρίζου: “Είχα μεγάλη συγκίνηση όταν είδα τις αντιδράσεις στα social media”

Έλενα Παπαρίζου: “Είχα μεγάλη συγκίνηση όταν είδα τις αντιδράσεις στα social media”

Η νικήτρια της Eurovision 2005 Έλενα Παπαρίζου και η εκπρόσωπος της Κύπρου το 2019 Τάμτα, παραχώρησαν από κοινού μια συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τη Μαρία Λεμονιά, με αφορμή τη φετινή τους συνεργασία.

Εκτός των άλλων, οι δύο τραγουδίστριες αναφέρθηκαν και στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Έλενα Παπαρίζου: “Φέτος είχα την χαρά να βρεθώ σε αυτόν τον θεσμό μέσω του Rock the roof party που διοργάνωσε η Ολλανδία. Είχα μεγάλη συγκίνηση όταν ξανατραγούδησα το My Number One κι ακόμα μεγαλύτερη όταν είδα τις αντιδράσεις στα social media. Αντιλήφθηκα ότι ο κόσμος κάπως το περίμενε όλο αυτό και χάρηκα πολύ που το ζήσαμε παρέα.”

Τάμτα: “Η Ιταλία μου άρεσε πολύ και θεωρώ ότι δικαίως κέρδισε, είναι φοβεροί καλλιτέχνες και πολλές φορές τους χαζεύω στο Instagram και στο Youtube. Αντίστοιχα μου άρεσε πολύ κι η Λιθουανία, είχαν πολύ fun και το τραγούδι τους περιέγραφε ότι κάναμε πέρυσι τέτοιο καιρό – χορεύαμε μόνοι μας σπίτι μας.”

Η Έλενα και η Τάμτα μίλησαν επίσης και για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Έλενα Παπαρίζου: “Δεν θα ήθελα να μείνω στις δύσκολες περιόδους της ζωής μου αλλά να κοιτάω μπροστά. Το τώρα και το μετά έχει σημασία, στο παρελθόν ό,τι έγινε έγινε και κάθε εμπειρία, θετική ή αρνητική, μου έχει διδάξει κάτι. Τα μαζεύω όλα αυτά και προχωράω μπροστά.”

Τάμτα: “Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν εκείνη στην Γεωργία, όπου η χώρα διένυε μια σκοτεινή περίοδο λόγω πολέμου κι οι συνθήκες διαβίωσης ήταν δύσκολες. Πολλές φορές που αισθάνομαι ότι έχω μιλήσει εκτενώς για αυτό το κομμάτι της ζωής μου, μετά σκέφτομαι ότι αν καταφέρω να δώσω δύναμη ή να εμπνεύσω έστω κι ένα άτομο σε κάθε αναφορά, αξίζει.”

Τέλος, αναφέρθηκαν στην καραντίνα και τους συντρόφους τους.

Έλενα Παπαρίζου: “Έμαθα να εκτιμώ ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους γύρω μου και να φροντίζω τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όλοι μας κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποιήσαμε πολλά πράγματα για εμάς. Και πήρα αποφάσεις ζωής, πάντα προς το καλύτερο.”

Τάμτα: “Η καραντίνα με δίδαξε πολλά πράγματα. Το κυριότερο, ότι τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Από τον Μάρτιο του 2020 ζούμε σε μια συνθήκη πρωτόγνωρη. Ξαφνικά άλλαξαν όλα. Ο τρόπος που ψωνίζουμε, που κυκλοφορούμε, που διασκεδάζουμε, και το πιο σημαντικό για εμένα, που συναντιόμαστε. Μου έλειψαν τόσο πολύ οι φίλοι μου. Έκατσα και σκέφτηκα πολύ και πολλά, κυρίως στην πρώτη καραντίνα. Είχα όλο τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτώ. Μαζί με τα αρνητικά η καραντίνα είχε και θετικά. Γίναμε πιο δημιουργικοί, είχαμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας και επανεξετάσαμε τις προτεραιότητές μας και τι πραγματικά αξίζει.”

Για τους συντρόφους τους, δήλωσαν:

Έλενα Παπαρίζου: “Είναι απόλυτα υποστηρικτικός, όπως και εγώ με εκείνον. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου και φροντίζουμε να μην τη μπλέκουμε στην προσωπική μας ζωή. Για τον Ανδρέα είμαι η Έλενα και για την Έλενα είναι ο Ανδρέας. Την Παπαρίζου και τον Καψάλη τους αφήνουμε στις δουλειές τους.”

Τάμτα: “Είναι πολύ υποστηρικτικός και τον ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό. Η Άννυ είναι πια ένα μεγάλο παιδί. Είναι έξυπνη, πολυπράγμων και αυτόνομη και είμαι υπερήφανη γι΄αυτό.”

Πηγή: Gala

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.