Έλενα Παπαρίζου: “Δεν είναι δημοκρατικό οι επιτροπές να έχουν την ίδια δυναμική με τους τηλεθεατές”

Έλενα Παπαρίζου: “Δεν είναι δημοκρατικό οι επιτροπές να έχουν την ίδια δυναμική με τους τηλεθεατές”

“Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα Eurovision”

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον Τελικό της Eurovision, έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, στο 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια σχολίασε τον φετινό μουσικό διαγωνισμό, την εμπειρία της με το τραγούδι “Survivor” καθώς και για το ενδεχόμενο να ξαναεκπροσωπήσει την Ελλάδα:

“Θέλω να πω κάτι…ότι εγώ χαίρομαι που η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού πήγαν καλά….”

Tι δήλωσε για τις επιτροπές στην Eurovision; Μπορούν 5 άτομα-κριτές να έχουν την ίδια δύναμη με τους τηλεθεατές;

“Εμένα μου αρέσει η δημοκρατία. Δεν είναι δημοκρατικό αυτό (η επιτροπή να έχει την ίδια δυναμική με το televoting). Αλλά από την άλλη, εγώ όταν ήμουν πριν 16 χρόνια, δεν είχαμε κριτική επιτροπή. Βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει, αλλά από την άλλη λέω μήπως έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει και εγώ να το βλέπω…Δεν ξέρω ακόμα ακριβώς πως γίνεται..”

Όσο για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει και πάλι την χώρα μας δήλωσε:

«Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινα και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή», αποκαλύπτοντας αργότερα πως είχε δεύτερες σκέψεις με το My Number One.

«Σκεφτόμουν μήπως ψήφισε ο κόσμος λάθος; Μήπως εγώ είμαι λάθος; Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό τραγούδι αλλά είπα θα το στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του κόσμου».

Tι ανέφερε για τα προκριματικά της πρώτης εμφάνισής της στην Σουηδία με το Survivor;

“«Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μετά την κατάθλιψή μου. Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι είπα είναι δικό μου. Αυτό ήταν που με έκανε να πάω στα προκριματικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.