Άντζελα Περιστέρη – Eurovision 2021: “Την Ελλάδα την λατρεύω – Πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια”

Άντζελα Περιστέρη – Eurovision 2021: “Την Ελλάδα την λατρεύω – Πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια”
“Λόγω και της πανδημίας είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε και να βρούμε ένα ωραίο τραγούδι…”

Η φετινή εκπρόσωπος της Αλβανίας (Άντζελα Περιστέρη) μίλησε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και έδωσε το δικό της μήνυμα, τόσο για το τραγούδι της αποστολής της με τίτλο “Κάρμα”, όσο και για την περίοδο που πέρασε στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

“Ο,τι δίνεις παίρνεις. Οπότε και εμείς πρέπει να κάνουμε καλό στους άλλους για να πάρουμε καλό. Με τον συνθέτη μου σκεφτόμασταν κάθε χρόνο να πάρουμε μέρος αλλά πάντα ήμασταν απασχολημένοι. Φέτος λόγω και της πανδημίας είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε και να βρούμε ένα ωραίο τραγούδι ανάμεσα σε δύο – τρία που γράψαμε και πήγαμε στον διαγωνισμό.”

Όσον αφορά για την καταγωγή της:

“Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας οπότε και το επίθετο μου, Περιστέρη, είναι ελληνικό. Εργαζόμουν στην Ελλάδα, έχω συνεργαστεί με την Πάολα, τον Αντώνη Ρέμο, τον Βαλάντη και την Λένα Παπαδοπούλου. Η Αλβανία είναι η πατρίδα μου, εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, έγινα εδώ γνωστή και ο κόσμος με στήριξε και με στηρίζει. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα που την λατρεύω, εκεί έχω τους περισσότερους φίλους μου και πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια. “

H Αλβανία διαγωνίζεται μαζί με την Ελλάδα στον Β’ Ημιτελικό, στις 20 Μαΐου .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.